Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 - alap
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Ez a topic fölösleges. Ha a sebességkorlátozás betartásáról akarsz beszélgetni, arra is megtalálod a megfelelő topicot, ha pedig csak közölni szeretnéd, hogy sajnálod a macskát, az elfér az OFF-ban is.
Zártam. -
westlake
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
tudod, hogy ilyen kerdeseket tok felesleges feltenni, mert ha 50km/h-val megyek, akkor lehet nem is szalad at elottem..
de tegyuk fel, hogy ugyanigy leugrik elem, de en csak 50km/h-val megyek..
szerintem akkor megallt volna az auto, mert igy is 5 meteres feknyom volt..
amit kifelejtettem: otthagytam szegenyt az ut szelen (szerencsere nem szenvedett sokat), de utana visszamentem, hogy elvigyem eltemetni.. gondolom szerencsetlen gazdaja addigra elvitte onnan, mert nem volt ott.. -
Öcsém a saját macskánkon ment keresztül, a hülye macsek nem vette komolyan, hogy jön az autó, ő meg nem látta, mert a macsek a fűbe feküdt.
-
NoLF
veterán
mondtam én hogy nem kell neked vti, csak cicákat gyilkolsz vele...
on: sztem 50nél is kapott volna szegény elég nagyot. -
Vangelis
félisten

-
westlake
félisten
sajnalatos, hogy ilyen hozzaszolast kell irnom, de tragedia toretent..
felelotlensegembol kifolyolag elutottem egy szegeny, szerencseteln kiscictat..
teljes mertekig felelosnek erzem magam a tortentek miatt, mindamelett, hogy vegulis nem en oltottam ki az eletet.. joval a megengedett sebesseghatart meghaladva (50km/h helyett 80km/h) kiugrott elem a kiscica es en mar nem tudtam idoben megallni.. nem a reflexeim miatt, mert azonnal fekeztem, ahogy leugrott az uttesre, hanem mert tul gyorsan mentem.. nem ''miattam'' halt meg, mert az autom elegge meg van ultetve, igy a lokharitoval utottem meg..
sajnos szerencsetlensegemre (es a cicaera) szembol is jott egy auto, aki ugyan lelassitot, nem volt eleg korultekinto, a hatso kerekevel atment a cican
ettol fuggetlenul teljes mertekik sajat magamat teszem felelosse, hiszen miattam szedult meg szegeny..

mindenesetre arra jo volt szegeny halala (mar ha szabad ilyet mondani), hogy szigoruan betartsam a sebbessegkorlatozasokat.. (legalabbis olyan helyeken, ahol rajtam kivul is megserulhet valaki a hibambol)
ajanlom mindazok figyelmebe ezt a topikot, akik hasonloan szerencsetlenul jartak es kioltottak egy eletet
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen program, ami...?
- Milyen processzort vegyek?
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest