- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
renegade
aktív tag
#3 provokáció volt, nem tudom miért kell mindenkinek ugrani rá.
A 99,9% pedig nyilvánvaló túlzás, a keleti blokk híres a tehetséges zenészeiről, más kérdés hogy több ok miatt (pl nyelvi akadályok, piac mérete, menedzsment, no és persze pénz stb) ez a határokon túl nem érvényesül általában.
A nyálfigurákat nem szabad számításba venni, de hidd el ez külföldön is MINIMUM így van! Kapcsold be az MTV-t és borzadj. :O :O -
launcser
senior tag
sok ilyen van
de nem 99,9 aztuti :)
akiket én hallgatok, azoknak min 3-4 2-3 albumuk van, de ez a minimum
joval több szokott lenni
én most igy el se tudnék mondani 1albumosokat, mert őket nem ismerem, más stilus ált :)
de statisztikailag ki lehet jelenteni hogy nem annyi na kész
ha x zenekar van Magyarországon stb.. -
Agyzuzo
addikt
Nem bizti... Gondolj bele mennyi olyan együttes van/volt, akiket 1CD kedvéért összehoztak, valaki megírta nekik a zenét, valaki a szöveget, valaki felénekelte őket meg lefényképezték hogy legyen borító. Na én az ilyenekről beszéltem, ezekből annyi van, hogy a 99,9%-om majdnem tuti. :)
-
tozso
tag
Biztos jó buli lesz hisz nem csak ő lép fel. Mint embert én nem nagyon csípem, de azért jól énekel nagyon.
-
e-biza
őstag
Hi,
kerestem neten, de sehol nem találtam infot a holnapi kapcsolat koncerttel kapcsolatban :) mindenhol mindent leirnak, de arrol nincs szó: van belépö? a tvben azt hallottam, hogy lesz, mert egy teljesen új stadiont épitenek a kedvéért és valami 5e-7e ft lesz a belépö. valaki pontosabbat? pliz
Aktív témák
- DDR5 5600 Ramok eladóak 8 gb - 16 GB - 32 GB
- Eladó 4 db SZINTE ÚJ M.2 NVMe SSD (Gen4) 2 512GB + 2 256GB OEM
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Acer LED monitor (B247Y)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple Watch Series 8 41mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest