- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Na úgy döntöttem, hogy bevállalom az estit. Sok tárgy kiesik (amiket a FOSZK képzésen már megcsináltam). Így remélhetőleg sikerül 6 félévről 4 félévre lerövidíteni a Bsc-t.
-
Jár vagy járt valaki esti proginf bsc-re?
Nagyjából milyen szokott lenni az órarend, illetve kötelező minden órára bejárni? -
-
Imádom az operációs rendszerek nevű csodatárgyat. Kedvenc pillanatom az volt amikor a gépes vizsgán az 1. csoportban mindenki megkapta a 2-est, mert qrva könnyű volt a feladatsor első feladata, aztán a 2. csoportban mindenkinek bukó.
-
A Moodle-ben az oktatók látják hogy a tesztet milyen IP címről töltöm ki?
-
Sok sikert kívánok mindenkinek az őszi félévhez!
Én már most az első órán kiégtem az egyik tantárgy miatt.. -
válasz
pvt.peter #5835 üzenetére
Még nem volt lehetőségem megkérdezni az oktatót (itthon vagyok betegség miatt), csak a csoporttársaimtól kaptam az infót, meg a tárgy weboldalán láttam, hogy c++.. de jövőhéten mindenképp megkérdezem személyesen, nagyon kiváncsi vagyok, hogy mit fog mondani...
Nonszenz az egész, mert kb tényleg az a lényege a képzésünknek, hogy a 2 cég közül az egyiknél elhelyezkedjünk C# vagy Java fejlesztőként.
-
Tapasztalt proginfo hallgatók / már végzettek véleményét szeretném kérni.
A 2 éves proginfo szakképzésre járok, aminek alapvetően az a célja, hogy 2 év alatt piacképes tudást kapjunk. A 2 cég ami támogatja ezt a képzést az EPAM és az Evosoft, hozzájuk lehet menni szakmai gyakorlatra.
Ilyen tárgyaim vannak ebben a félévben:
1. Szakmai angol
2. Algoritmusok és adatszerkezetek
3. Adatbázisok --> elsősorban SQL
4. Webfejlesztés 2 --> Javascript és PHP
5. Prog nyelvek C# --> Evosoft-os lead dev tartja az előadásokat és a gyakorlatokat
6. Prog nyelvek Java --> EPAM-os lead dev tartja az előadásokat és a gyakorlatokat
7. Objektumorientált programozás --> C++ ?????????? És persze ez a legnehezebb tárgy (7 kredit, sok beadandó, papíros és gépes zh-k, 3 órás kötelező előadás, 4 óra gyakorlat.)Kérdésem: szerintetek mi értelme, hogy az OOP-t C++-ban tanítják? Ez a bevált módszer? Egyszerűbb megtanulni benne? Nem lenne jobb, ha Javaban tanulnánk, vagy C#-ban?
Nagyon kiégtem most ezen.
-
Sziasztok!
Van itt valaki rajtam kívül, aki most kezdi a 2 éves proginfo szakképzést?
Kiváncsi vagyok, hogy ezen a képzésen is kötelező bejárni az előadásokra vagy nem. Jó lenne a hétfőt skippelni, mennék dolgozni.
Egyébként mi a véleményetek erről a képzésről? Igazából azért választottam ezt, mert nem akartam 4-5 évig szenvedni a BSc-n a sok matek miatt. Szimpatikus volt a tanterve, elég gyakorlatias. Beiratkozásnál azt mondták, hogy az EPAM-hoz és az Evosoft-hoz lehet majd menni szakmai gyakorlatra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Milyen monitort vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged