- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ron Swanson #5827 üzenetére
Van ilyen kepzes? Linket plz, meg nem hallottam róla.
-
Pár tárgyam van még hátra, én estis vagyok (nappali C-s tanterv), évek óta dolgozom, a matek tudást amit az ELTE-n szedtem fel, talán semennyire nem használtam a munkám során. Talán néha a gráf elmélet és a valszám ami jól tud jönni, de nagyban függ attól, hogy mivel fogsz majd foglalkozni. Ha 3D, meg játéktervezés, akkor linalg, anal azért kelleni fog. Üzleti alkalmazások fejlesztéséhez meg kb. semmi szükség rá. Programozásból meg a munkahelyemen 3 hónap alatt többet tanultam mint az egyetemen összesen. Én már csak a papír miatt akarom végigszenvedni.
-
válasz
#74220800 #5773 üzenetére
Egyenfuggo. Nekem nehezen megy, de legfokepp azert mert nem foglalkozom vele eleget. Van olyan ismerosom aki nappalin siman vegzett 3 ev alatt, kozben melozott, plusz megcsinalt egy 2 eves OKJ-t is, persze arra nem jart be
Estin talan kevesebb a felev kozben levo szamonkeres, kevesebb beadando van, meg nincs plusz minusz orak elejen, kevesebb a gyakorlatra szant ido is, tobbet kell otthon keszulni. Ha szorgalmas vagy akkor menni fog, ha meg nem, akkor huzod mint én
-
válasz
boros44 #5751 üzenetére
A matek nehez. Ahogy hallottam a BME-n nincs sok elmeleti matek, itt viszont szinte mindegyik matekos targy olyan. Kemeny vizsgak, baromi sok formalis anyag. A progos resz egy resze elavult, masik resze hasznos, de kijelentheto, hogy nem itt fogsz megtanulni programozni, max az alapokat kapod meg, amivel utana konnyen elsajatithatsz barmilyen nyelvet. B-n inkabb c++, ada meg funkc. nyelvek mennek, a C szakon meg a JAVA-t nyomtatják.
Ha hajlando vagy benyelni a rengeteg elmeleti matekot, akkor gyere.
-
En is gondolkodtam laptopon, de vegul letettem rola, jegyzet olvasasra eleg egy 6"-os telo vagy egy tablet. A laptopot meg macera magaddal cipelni es legtobb esetben (10-bol 9-szer) be lehet menni a gepterembe ha nelkulozhetetlen a szamitogep. Nem kell laptop
-
Wááóóó IK-s fórum?
Azt hiszem megy a kedvencek közé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest