- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
almost10
csendes tag
ha valakinek van a birtokaban par regebbi matek zh feladatsor, akkor kerem kulgye el nekem a pbarnus83@hotmail.com cimre, koszonom
-
almost10
csendes tag
sziasztok tudnatok segiteni, ugy hallottam a matek oktatas rendesen megvaltozott, aki odajar most, mennyire vannak elmeleti vizsgak, es a matek vizsgak mekkora reszet teszi ki az elmelet ?
-
almost10
csendes tag
válasz
Superhun #5219 üzenetére
C-n tényleg nincs C# csak java ? ez kicsit furcsa számomra , de annyi baj legyen
egy java + php kombót el tudnék viselni , mostmár csak a jelentkezésembe a névadó a matek lehet , az A szakirány megse fordult a fejembe , szóval a következő kérdésem az volna hogy a B vagy a C szakirányon húzósabb a matek ? Max 7 félév alatt kellene teljesítenem , azaz megszereznem a diplomát, és ha csúszok valamivel az majdnem biztos h nem a programozás lesz . És természetesen 1 forintot se szeretnék állambácsinak visszafizetni . -
almost10
csendes tag
fuhh ez olyan mint a szerencse süti ha szerencséd van , és végig tudod csinálni , kapsz egy erős diplomát , de ha nem akkor akár 2 milliós adóságot is benyelhetsz .
Dilemmázok még a szakon . De mindenképpen akarok egy erős diplomát szerezni , szóval valószínűleg belecsapok a lecsóba , bár még a BME mérnöki infó is szóbajöhetvan 1 évem kiagyalni , és nyomni a programnyelveket mint valami idióta
-
almost10
csendes tag
válasz
Superhun #5212 üzenetére
először is köszönöm szépen a válaszod , sajnos a hallgatói szerződéssel teljes mértékbe tisztába vagyok , a sajtó a röghözkötés részét kapta fel , pedig az a leges legkisebb gond vele , azzal már sokkal nagyobb baj van h ha kikerülsz állami támogatásból visszafizetheted a teljes képzési díjat , viszont ebbe még a legeslegszebb az az h az Apeh felé van lejelentve, így amint kikerülsz könyörtelenül fizetned kell , halasztást nem kérhetsz , max részlet fizetést ... ezt a rész nem gondolhatták komolyan , egy 19-20 éves diák azért tanul egyetemen h munkája legyen , és végzettség nélkül akár több milliós adósággal könyörtelenül kitehetik onnan , és ki is fogják ... és pont amiatt próbálok minnél több infót gyűjteni , hogy ez velem ne történhessen meg , imádom az informatikát , hobbiból végig C# oltam a nyarat , matekkal sincs bajom .
Nade témához visszatérve , elsősorban a véleményetek érdekelne a szakról , és temérdek infó hogy mit fogok kapni , mibe nem érdemes belekezdenem , és milyen arányba tanulok majd matekot informatikához képest ?
-
almost10
csendes tag
köszi a választ , akkor matek mellett C nyelvből is készülök majd, neten találtam hihetetlen sok Silverlight-os anyagot is , arra lehet szügségem ?
+ A fizika itt mennyire jön elő ? Mérnöki infón van haverom , és ott ő mondta h keményen kell azt is .
Előre is köszi a válaszod -
almost10
csendes tag
Elte IK programtervező informatikus tanmenete miből áll?
Nagyon szimpatikus az elte ik kar programtervező informatikus kara , főleg a Szoftverfejlesztő része érdekelne . Azt hallottam , hogy a Matek része nagyon erős , én nem tanultam faktos matekot , a közép gimis anyaggal semmi problémám , viszont úgy értesültem h ide nem lesz elég . Viszont van 1 évem amikor rátudnék feküdni a témára , aki ide jár kérem segítsen , milyen témaköröket érdemes átnézni ? mibe kellene jobban elmélyülni ?
+ Mikortól tanítanak grafikus alkalmazásfejlesztést ezen a szakirányon ? és milyen nyelveken programoznak ? C# os ismeretekkel rendelkezem , mikkel fognak ezek kiegészülni ?
+ Aki esetleg elvégezte , mekkora kereslet van erre ?
Nagyon köszönöm előre is a válaszokat !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kompakt vízhűtés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Horgász topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest