Új hozzászólás Aktív témák
-
Még imndig sry az offért ígérem az utolsó.
Akkor neked kell eldönteni pontosan milyen szakra is mennél. Az proginfónál nagyonsok matek lenne a mérnök infón kevesebb matek de lenne elég sok fizika hozzá. Perszel ehet hogy ezek neked nem hátráltató tényezpők csak én ezeket utálom a legjobban
Ha szeretnéd priviben küldök egyl istát hogy kb miylen tantárgyak vannak nálunk Győrben a mérnök infón. -
Bocs hogy idepofátlankodok én mérnök infóra járok győrbe mondjuk tökmind1 inkább a szak a lényeg.
Nálunk kevesebb a matek jóval sztem össz asszem 5 félév van csak. Nálunk mondjuk talán kicsit több a programozás rész. Vagiys nemtom a proginfen úgy halottam kevesebb progot tolnak főleg a legelső félévben nemigen.
Nálunk C-vel kezdődik meg második félév is C aztán Java. Meg van közben SQL bár azt nem kedvelem túlzottanA 3. félév után meg végülis lehet nálunk választani hogy milyet akarsz tanulni úgy nagyvonalakban. C-t lehet Javat asszem van vmi Visual Basic meg Delphi is. Meg persze lehet SQL-t is.
Szal itt jóval kevesebb a matek tényleg sokkal) cserébe mondjuk van egypár fizikás tantárgy meg mivel nekünk BSc asszem azért kötelező egypár ilyen gazdasági tantárgy is( Gazdasági jog,Jog,Közgazdaságtan...)
Nem mondanám hogy kifejezetten programozó szak lenne de az alapokat meg lehet tanluni programozásból itt + van pár tantárgy ahol végülsi meg lehet tanluni a fejlesztés menetét a teammunkát meg hasonlókat. Én mondjuk azt omndom hogy hiába végeztél el egy iylen szakot az inkább csak diplomát ad meg az alapokat az hogy te mennyit tanulsz hozzá a saját szabadidődben az a döntő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Nyomtató topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Classic / Xbox 360
- Fotók, videók mobillal
- Escape from Tarkov
- OTP Bank topic
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest