- Magisk
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
czappa
aktív tag
NEEeeee
! Nem mondod komolyan, nem az emberrel van bajom, hanem amit tanított azzal, nem volt értelme.
Bár halottam róla néhány érdekes pletykát a vizsgáztatási szokásairól, meg nem azért jöttem el h újra lássam.
Amúgy gondolom nem az ASAO-t tartja, mert az Csink órája (ez Tildynek is ment).
Ja Fóti úgy vizsgáztat (szóbeli), hogy járkál körbe, mindnkinek egyesévek mond valamit, és azt kell kidolgozza. -
zoty314
aktív tag
Tudnál valami linket adni az anyagról, vagy küldeni valami jegyzetfélét? Nekem ez gyanús. Ha a mi Fóthinkról (nem pedig Fóti) van szó, róla nem tudom elképzelni, hogy Algoritmusok címszó alatt Formális nyelvek és automaták tárgyat tartana. Akik meg az ELTE-ről mentek át, egyáltalán elvégezték Fóthi tárgyát?
-
_lupin_
csendes tag
''és tényleg szar..az egész tárgya értelmetlen és úgy hülyeség ahogy van..
(formális nyelvek automaták...stb)''
Mondjuk a formális nyelvek a fordítóprogramok elméletének az alapja, biztos értelmetlen meg hülyeség...
Egy programozó egyetemet / főiskolát végzett embernek minek is tudnia, hogy hogyan működik mondjuk a C++ fordító...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest