- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- LTE frekvenciák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Felraktam a Vistát, tetszik, csak nagyon szokatlan, netet alig tudtam a gépre varázsolni.
Most meg az sp1-en tanakodok, nem merem felrakni hozzá, olvastam, hogy gondok lehetnek, felrakott szoftverek lehet nem a legfrisebbek... 2napom ment rá mire felraktam a használt programjaimat, beállítgattam kedvemre stb, nem kéne elcseszni. Vagy nem kell túlparázni, rakjam fel és nem lesz gond?Megvan a domain, enyém a becenevemweb.hu
-
Mawyx
őstag
Hogy álltok fiúkák?
Engem fizikából kivágtak és a tanár nem válaszol, úgy tűnik nem ad uv időpontot. 3 vizsgám lesz, matek (Burcsi), másik fizika és egy szigorlat
-
Mawyx
őstag
-
Mawyx
őstag
Fiz4 gy =>2
Holnap fiz4 ea megajánlott pótzh (elalvásig tanulás, most tudtam meg, hogy egész éves anyag kell)
+
fiz 3 gy pót (nem lesz rá idő)
-
Mawyx
őstag
Én meg elhagytam a jelszavaim vhol még elsőben
Csak a webmailos caesarra tudok belépni (puttyal volt vmi kínom, nem is erőltetem, nekem kattintgatós felület kell
), az infes jelszavam van meg, pl a pandorásra nem emléxem meg van még vmi, ludens vagy mi. De utálom is ezt a levelezőt, nem tudok vele csatolni, minden csatolmányomnál kiírja, hogy a mellékletet eltávolítottuk
-
Mawyx
őstag
Leadtam a domain rendelést, remélem elfogadják, mert nem akartam elküldeni nekik a személyi, lakcím szkennelést. Volt egy nyomtatvány, hogy ha vki ezt nem akarja, akkor ezt az űrlapot töltse ki és írassa alá tanúkkal, ezt megtettem. Első domain-em lenne, várom már
.
-
Mawyx
őstag
Írtam egy gigányi privátot
Régen én is jobban úgy voltam, hogy xart nem adok be, de egyre többször van, hogy beadok egy olyan munkát is, amit nagyon nem szívesen adok ki a kezemből, de a kredit többet ér egy 2essel teljesítve, mintha újra fel kell venni a tárgyat. Javítózásra sosincs idő, mindig az aktuális teljesítendő a legfontosabb.
-
Mawyx
őstag
Jaja
De milyen lehet már? Trtrtrtrtrt, trtrtr fúrják a betont, egyszer csak megakad. Te, Józsi, tekerd már föl maxra, ezt nem viszi, trtrtrtr,trtrt, mi a fene ez? Te, álljunk le, ez bombaFizika ea is 1es
15ből 2 ember ment át, 4.legjobb vagyok, de ez csak 1esre elég. Ebből is pót
Megszűnik a tárgy, mégis szopatják a népet
-
Mawyx
őstag
Éltek még?
Én holnap 3ra kérnék egy bombát, nagyon jól jönne -
Mawyx
őstag
Látom te mindig rohansz, szereted hamar lezavarni a dolgokat, matekot is előre évközben. Én nem vagyok ilyen különc, a többi csoptársammal együt qrvára örülünk ennek a plussz pár nap tanulási lehetőségnek és mivel a mai óra volt a beadnadó határideje, de az óra elmaradt, így a beadandót is meg tudjuk még csinálni.
Júliusig tart a vizsgaidőszak is, semmi kedvem jövő héten letudni mindent, járok, amíg kell, az utsó napig.
Gondolom te az 5éves egyetemet is lezavarnád 1 év alatt -
Mawyx
őstag
Bombariadó, oh, yeah
Remélem tényleg nem lesz este zh, mert már eljöttünk haza
[link] -
Mawyx
őstag
Max kocsival kísérlek, én leszek a szervizkocsi, mint a tour de france-n, akik adják kifelé a kaját piát a kocsiból
Le vagyok gyengülve teljesen, mindig tetszett ez+az, de nem nekem való, csak tv-ben nézni, meg újságot venni stb. Az átlagsebességem kb 8km/h és jó, ha sacc 5km-t birnék tekerni
-
Mawyx
őstag
XP vagy Vista?
Beesett ide egy új lapitopi és nem tudom mi menjen rá. Haladjak-e a korral, Vistára fel vagy várjak még kicsit, hogy jobb legyen vagy így a javító csomaggal már okés? Nem akarom, hogy lezabálja a gépem már alapba csak maga az oprendszer. -
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #1577 üzenetére
De mi ez a támogatás dolog? Fel tudunk hívni nénit, bácsit, hogy segítsen nyűgjeinkben?
Nekem egy full alap html oldalam van, kutya-macska típusú, semmi extra, nem cég vagyok, hanem magánweblap, csak szeretnék egy rendes becenevemkismódosítással.hu-t, még egyik változatom szabad. Szeretném fejleszteni, de azért előre fizetni jó tárhelyet fölösleges.
Több változat van és nem tudok dönteni.
1. Csak egy domain nevet most azonnal, de csak ez magában 4ezer ft körül van, akkor meg már a 2.lehetőség inkább a nyerő 6500ft/évért
2. domain+a legkisebb legolcsóbb táhely, jelenlegi gagyi web éppen ráfér, olcsó és lesz
3. fullextrás tárhely, de ezt egyelőre totál fölöslegesnek érzem -
Mawyx
őstag
Csak webre kéne, tárhellyel együtt, ami 1G tárhelyet ad, az 15ezer kb.
Csak a domain van ahol egy ezres csak, de tárhely nélkül semmit nem ér.
Saját szervert nem rakhatok otthon a kamrába, ami mindig járhat? Vagy ez nem így megy? Miért kéne rá felügyelet? Ha kikapcsol és nem működik a weboldalam 1hétig pl amíg észre nem veszem, akkor sincs semmi, majd bekapcsolom vissza a szervert, ha pl áramszünet miatt leáll. Fölös gép van itthon, ami mehetne szervernek. -
Mawyx
őstag
Domain regisztrálásban otthon van vki?
Gondolkozok egy saját domainen, csak nézem az árakat, évi kb 15ezer lenne, de addig kéne, amíg vkinek eszébe nem jut a nevet elhalászni előlem, egyik változat még nem foglalt... Nem tudom olcsóbb-e itthon egy szervert folyamatosan járatni vagy egyszerűbb helyet bérelni is a domain mellé? -
-
Mawyx
őstag
Asszem van egy 1esem
Egész sörkert van az ELTE-nél
-
Mawyx
őstag
40perce íródik a dvd-m, 80%-nál jár és az ellenőrzés még hátravan
Holnap vinném a laptopot, de gondoltam kimentek pár dolgot és takarítok a winyón, de így éjfélre se végzek
-
Mawyx
őstag
Érdemes felvenni, proginfósok lazán küldik. 2 óra alatt olyan beadandót rittyentettek (bár lehet csak menőzött a gyerek), nekem 2 nap kellett egy gagyihoz, de 5ös lett.Van bejárós kurzus és távoktatásos, vannak beadandó házik + egy nagy zh, átlagolnak, de mindennek 1estől különbözőnek kell lenni.
Ilyen 3D-s dolgokat lehet csinálni, kockát forgatni, hóembert építeni
stb vrml.elte.hu
Doktoránsok tartják (én Papp Olgát választottam), Varga Balázs csak a főmufti.
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #1533 üzenetére
Felét tudtam csak megoldani, minden feladatnak a picit több, mint felét, végülis nem olyan rossz. Leírtam cserére is, ha ugyanez lesz, le is van kicsinyítve, meg ami megy az megy, ami nem az meg úgysem. Vmi majd lesz. És este VRML zh lesz
Remélem ül mellém vki lelki támasznak. Múltkor megtalált egy proginfós gyerek, csak úgy beült mellém és egész órán nyomta a sódert
Jólesett, de rohadtul nem figyeltünk órán, be nem állt a szája
-
Mawyx
őstag
Jah, igen, a sörözés...
Olvastam itt a hozzászólást, de hallgattam bölcsen, hogy mikorhogysmint... Képtelen vagyok felengedni, sztem nem lennék túl szórakoztatóErre azt szokták mondani, hogy nem udvaribolondot akarnak maguknak egy délutánra, csak egy sör vagy vmi, meg hogy ne én döntsem már el, hogy mit gondoljanak rólam...
Öreg vagyok? Öreg vagyok! Brühühü
-
Mawyx
őstag
Negyedszázados lettem
-
Mawyx
őstag
válasz
Vajajava #1488 üzenetére
Nekem is újítani kéne a webemen, mert nagyon gagyi, de nem tudok még szépet írni
Képgalériát meg semilyet se
Peti! Ma zh-t írtok Burcsinál? Nem tudok menni, mert ugye másik órám van és bepörgött a tanár, hogy nem járunk, így 4-7-ig tart órát (pedig csak 17:30ig van hivatalosan óra). Ezzel egyből megszeretjük majd- gondolja? !
Múltkor bejelentette, hogy lesz elméleti vizsga most félév végén, de aztán mondtuk neki, hogy a tantárgykövetelményeket év elején kell elmondani, nem a 9. vagy hanyadik héten
-
Mawyx
őstag
Sajna nemtok szintizni
A szalagavatón úgy játszottam, hogy be voltak számozva a billentyűk és a kottámban az volt, hogy melyik bill-t hányszor kell nyomni
Semmi zenei hallásom, érzékem, ez gyorsa kiderült meg drága is lett volna a tanár, magamtól meg nem ment. De szinti van
Képeket nem akartam átszerkeszteni és máshová feltölteni, utsón a sálat kell nézni a függöny tetején
-
Mawyx
őstag
Majd a bme-n megpróbálok szerezni
Egy srác azt mondta jön velem, csak szóljak neki, ilyen téren ő az emberem, megy és besöpör mindent
mi Ágival csak szerencsétlenkedtünk, alig mertünk egy tollat elhozni, pedig ezek szóróajándékok, azért rakják ki, lehet belőle hozni, dehát nekünk ezt lehet magyarázni, bátorságot nem árulnak
Pár kör után aztán csak lett csomó holmi
-
Mawyx
őstag
Állásbörze van, be is szereztem pár nagyon fontos holmit, feliratos tollat, nyakbaakasztót, labdát, telefontartót...
Viszont nincs sörnyitóm
-
Mawyx
őstag
Holnap kiderül milyen lett a mi zh-nk
-
Mawyx
őstag
De qrvajól kézre áll
Megyek haza, húsvét után leszek. Kellemes húsvétot!
Túróslepénysütés lesz, van már 6kg túró, mindenki vett, hogy a másiknak ne kelljen rá költenie
-
Mawyx
őstag
Vettem egy egeret, 5 gombos, kézre áll, 4e ft volt. Trust MI 2830 Ha nem krepál be, ez nagyon jó lesz
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #1384 üzenetére
Végig rámlátott
Remélem meglesz, sztem szemét zh volt. Nekünk 45perces az óra, de absc-sek nyafogtak, hogy ne legyen külön nehézségű zh, hát nem lett, mindenki másfél órásat írt10pontú gráfok, 88879stb fokokkal, olyan kusza a papír, hogy nemtom hogy bogozza ki
1.feladat 5alponttal
2. f 5 alponttal
3.f.2 alponttal
4.f 2 alponttal
Vhogy nem ezt vártam 1kredites 45perces óra nehézségnek, de reméljük meglesz -
Mawyx
őstag
4kor zh, sikerülnie kell!
-
Mawyx
őstag
Az én hozzászólásomra írtam. Ezer éve volt, már, de emléxem a 250re. Az autó típusára nem, de Audi volt, családi nagy autó, más nem rémlik.Elég túlzás, hogy egyáltalán kiengednek a gyárból ilyen verdákat, ez azért nem kicsit életveszélyes!
Ladánál 110 és már gondolkozok hogy van a Mi atyánk
-
Mawyx
őstag
Én csak 1x vezettem vmi Nissant, anyuék főnökéé volt, a ballagásomon mehettem vele egy kört, 180ra úgy felcsusszant, hogy észre se vettem
Meg régen No-ban voltunk vmi kiránduláson és családoknál voltunk...buli volt, én meg bealudtam, éjjel a szállásadó fater jött értem és vitt haza, nemtom milyen kocsi volt, vmi gyönyörű fekete Audi, de akkor csak lestem, hogy beszél a kocsi, hogy fordulj jobbra, balra (azóta már nekem is van navim), 250nel mentünk, de semmi nem érződött, nem féltem, pedig bexari vagyok nagyon, én elég nagymamisan vezetek.
Szerk: Az óra lehet meg volt buherálva (vagy a motor), mert nem hinném, hogy egy utcai kocsi tud ennyivel menni, a sportmotorok mennek ennyivel, nem?
Csak ennyi volt, nem jutok jó kocsikhoz. Családi szinten egy Suzuki árát alig birtuk kinyögni -
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #1371 üzenetére
Igen-igen, de ő már tudja, hogy mi a véleményem a telefonról, biztos gondolta, hogy életbevágó dologról lehet szó.
Nektek se megy a frímél? Hogy baxná meg, már 2 hete xarakodik, most már elfogyott a türelmem. Szerettem, mert gyors és van hely és csatol rendesen bármit, de ebből már elegem van, hogy nem tudok levelet küldeni. Apróhirdetést nem akarok az eltéssel
-
Mawyx
őstag
Még hogy ronda
Csomó autó tetszik, de néha úgy érzem sose lesz vmi szép kis autóm
De türelem, türelem, majd sok munka és hátha...Addig meg jó, ami van, végülis ennél is vannak rosszabbak, a busz meg aztán pláne
pár kedvenc
Astra caravan
Vectra caravan
Peugeot 407
Opel Omega Caravan most ilyenre hajtok, már 600körül lehet kapni -
Mawyx
őstag
Ilyen?
Most jövök a Lurdy-ból, VW tali van a parkolóban. Az a baj, hogy olyan iszonyat nagyképűek az ilyen emberek, akik odamennek, hogy már az arcuk alig fér el a parkolóban
És vhogy megbolondulnak, úgy vezetnek, mint egy állat, nem zárt versenypálya pedig, hanem nyílt parkoló
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #1343 üzenetére
Ahh, akkor mindenképp megnézem, amiket mondott, hogy várható zh-ban, mert akkor azokat adja tutira és még esetleg az 5ösért küzdőknek rak bele vmi zúzósat.
Holnap vagy suliban vagy emilben tolod át a zh-t?
Reggel fizika zh, azt se tudom hová írjam a puskát
kilométeres integrálok és vagyunk vagy 5en órán egy nagyelőadóban
-
Mawyx
őstag
Akkor már csak kéne egy szomszéd
Mi közösen vagyunk a T szakirányosokkal és nekik ugye ez 2 kredit, nekünk meg 1, de megbeszéltük, hogy mindenki 1kredites nehézségűt ír
bár én a legeslegelső feladatot se értettem, olyan gyorsan elhadarta, hogy nem tudtam se leírni, se megjegyezni, hogy mit kell nézni. Foxám élszámmal kell mahinálni, hogy létezik-e olyan gráf, aminek a pontjai akármik pl 7,7,7,3,4,4,4,4,1? hétvégén megpróbálok vmi logikát felfedezni a megoldott feladatokban, aztán hétfőn megyek hozzá konzultálni.
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #1320 üzenetére
Tudod mennyi a Petersen- gráf élszínezési száma? Talán a 8-as feladat az utsó lapon, ami volt órán. Azt már nem csináltuk meg, nekem meg ez a beadandóm, holnap vinném neki, de eleve nem tudom mi számít szomszédosnak a Pet-gráfban? Olyan kuszán mennek a vonalak. Ugye ki kellene színezni, hogy a szomszédosak ne legyenek azonosak. Hány színnel lehet kiszínezni?
ZH-t meddig írjátok? (csak, hogy menjek-e fél 6kor még órára vagy még akkor is zh-ztok vagy akkor már nem lesz óra)
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #1316 üzenetére
Igen, neki kellett volna kedden beadni háziba, mert ez az egyetlen esélyem, hogy átmenjek, ha beadandókkal szerzek pár plussz pontot. Ha nincs meg 2es a zh, de majdnem 2es, akkor megnézi a beadott cuccokat... Ugye otthoni házihoz olyan segítséget kér az ember anyukától, apukától, havertól, tesótól, bárkitől, amilyet csak akar... De én mégse tudtam beadni, pedig biztos még most csüt is elfogadta volna
Ja, értem, az klassz. Bárcsak nekem is meglenne a gyak, nem akarom, hogy kirugjanak
-
Mawyx
őstag
Vki meg tudja ezt oldani?
Keressünk gráfot, melynek nincs Hamilton-köre, de minden k-ra igaz, hogy bárhonnan hagyunk el k pontot, a maradék < = k részre esik szét. Full bizonyítás kellene. -
Mawyx
őstag
Tudna vki segíteni? Az idegeimre megy ez a windows hiba. Csak úgy, mármint nem tudom mihez kapcsolni, csak gép bekapcs, ülök előtte, nem gépezek, feldobja a hibát, vagy netezés közben vagy akármi közben, reggel 8kor vagy délben, vagy akármikor, tehát mihez kötni nem tudom, jön és dobjaezt a hibát. Ezután ilyen lesz a tálca. Hogy ilyen színe lesz, ez még nem zavarna, mert "visszaszínezem", de ezután elmegy a hang, nem tudok zenét hallgatni. Ha elindítok pl egy zenét, ezt ezt2 dobja.
Mi lehet a gond? Elég idegesítő újraindítgatni a gépet naponta 3szor, 4szer, akárhányszor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Revolut
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest