- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
Burcsi állítólag rendes, én most nála akarom csinálni a BevMat2 gyakot.
Webgrafikákról nem tudok mit mondani.
Webprog1:
Én a proginfós T szakirány Webfejlesztés2-jét csináltam, az elvileg ugyanaz, mint WebProg1. Az első beadandónál volt meglepetés, arra számítottunk, hogy Webfejlesztés1 szintű dolog lesz (Abonyi-Tóth Andor féle), tévedtünk
Javascript és PHP a tananyag, nem olyan vészes. Illés nagy arcmod: tárgy honlapja
-
peterszky
őstag
Sik sikert mindenkinek
Majd írjátok meg, hogy mik voltak.
-
peterszky
őstag
proginf.org sokáig ment
-
peterszky
őstag
ProgTech 4-es, újjééé.
Logikamama következik -
peterszky
őstag
Nem, ez jó
Akarok egy ilyen pólót, most -
peterszky
őstag
Ebben a félévben nem kapunk tankönyv/jegyzet támogatást? Tavaly ilyenkorra már kiutalták, ha jól emlékszem (talán 2000 Ft volt).
-
peterszky
őstag
Aki ide írkálni szokott, az általában programtervező informatikus/matematikus szakra jár az ELTÉ-re
Tehát vehetjük úgy is, hogy programozó.
Tanítás:
Legtöbb tárgyból előadás és gyakorlat is van. Az előadások anyagát egy kicsit nehezebb megemészteni (nekem legalábbis). Gyakorlatvezető választás igen fontos, a problémás arcokat el kell kerülni, különben bukta lehet a vége. Előadást meg általában egy tanár tart, vannak jók és rosszak is.
A leadott anyag némelyik húzosabb tárgyból nekem egy kicsit sok, másnak lehet, hogy nem (anal, bevmat).Szórás:
Van. 600-as évfolyamoknál majdhogynem kötelezőnek is mondható. Szemléltetésnek, sokak kedvence, a BevProg:
1. félév - BevProg 1 EA - 365 fő
progmat 24
proginfA 144
proginfB 185
tanár 122. félév - BevProg 2 EA - 335 fő
progmat 122
proginfA 81
proginfB 125
tanár 73. félév - ProgTech 1 EA - 252 fő
progmat 82
proginfA 38
proginf B 102
egyéb 31Ebből talán látszik, hogy ez a tárgy igen szépen szórja a népet és emellett van még bőven
Tanulás:
Ha az első féléves tárgyak meglesznek, akkor a ráépülők között már kicsit komolyabb számítógépes órák is elérhetőek lesznekElső félévben matek-matek hátán és Unix/VMS, ami számítógépes (scriptek írása pl).
Ami nekem eddig 3 félév alatt volt prognyelv(specikkel együtt):
c++, javascript, php, shell script, dcl script, egy kis rexxHa valamilyen konkrétabb kérdésed is van, akkor írj nyugodtan.
-
peterszky
őstag
Hunyadvári jegyzete
2. A Chomsky-osztályok és az algoritmussal definiált nyelvek kapcsolata
Első tétel:
Lo € Lrekfel, Lo € Lparcrek
Azt gondolom, hogy emiatt igaz mindkét állítás -
peterszky
őstag
Még 2 óra a Számelm eredményhírdetésig
Mit ül ennyit rajta?
1 óra alatt Gáborral összedobtuk az EAF zh-t, ő írta a kódot én meg debuggoltam -
peterszky
őstag
-
peterszky
őstag
MEGVAN A FONYA!!!!!
2-es -
peterszky
őstag
Ma csak Hunyadvári volt benn a Bolyaiban, senki más. Most írták a FoNy2-esek is, velük sokat beszélgetett.
Kérdések, amire emlékszem:
-0 verem (3 def)
-Rekurzív defek: láncmentesítésnél a H(A) halmazok, Kleene tételénel az L^k i,j halmaz meg mégvalami
-direktszorzat automata
-vda maradéknyelv + nyelvi egyenletrendszer
-kis bar-hillel lemma -
peterszky
őstag
"Tisztelt felhasználók!
Az adatbázis labor szerverszobájának erősáramú szerelése miatt ma este 10-től a munkálatok befejezéséig nem lesz használható az adatbázis labor és a hozzá tartozó szerverek.
Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet!
Üdvözlettel
Informatikai Csoport"Kérdezd meg CsA-t, hogy használhatod-e a fi-t, úgyis vége a progkör beadásoknak
Ma voltunk FoNy vizsgán, khm, érdekes volt. Remélem sikerülni fog, mennyi idő alatt javítja ki Hunyadváry?
-
peterszky
őstag
Az a lényeg. Én is kérdeztem tőle egyet, szerencsére válaszolt is rá. A második tesztes kérdéseket nagyrészt a gyakfóliákon meg lehet találni.
Azt csiripelték a madarak, hogy számelm vizsga poénos
Az arc kétszer körbejárt, a többi időt az asztalnál ülve töltötte és néha elszunyókált.
mod:
ETR nyitólap de szép lett -
peterszky
őstag
Tök jó, nyelvi laborban is lesz egy eaf2 zh, gyorsan át is jelentkeztem oda, kicsit jobbak a billentyűzetek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Steam topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- bambano: Bambanő háza tája
- HP notebook topic
- Fúziós energiát vásárol a Google
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged