Új hozzászólás Aktív témák
-
hehehehe
tag
uhh...ez komoly. velem ilyen meg nem tortent hal istennek...
neptun egy szar.nincs benne semmi, allandoan meghal meg ilyenek. a legjobb hogy nem kapsz ertesitest ha ledobnak egy tantargyrol vagy vizsgarolmultkor haverommal voltunk utolag jelentkezett egy vizsgara bme-n aztan elkisertem, TO-s neni veletlenul ledobott valami szerencsetlent a vizsgarol...jot rohogott rajta aztan aszonta majd kesobb visszateszi... nah mondom az szep
-
hehehehe
tag
nem kell semmilyen igazolas senkinek.a tanar dolga hogy mit ir be.akkor kell max ha jelentkezel de mondjuk korhazba kerulsz es enmtudsz lejelentkezni akkor azt azer at szoktak irni igazoltan nem hianyzottra de amugy nem kell semmi.
ha felvettel egy targyat de nem vizsgaztal belole akkoris targyfelvetelnek szamit. egy esetben nem szamit annak ha van gyak resze es mar a gyakon megbuktal szal meg vizsgazni se mehetnel belole, akkor utolag torlik a targyfelvetelt. legalabbis nalunk -
Bár nem ELTEs vagyok, de voltam már hasonló cipőben, nálunk a következő a helyzet:
TVSZ szerint kötelezően jegyet kell szerezned (kivéve szigorlat) , így mivel nem mentél el, ezért a vizsgaidőszak végén az utolsó vizsgaidőpontra utólag beírnak egy 1est, a neptunban meg kapsz egy 5400Ftos büntetést. Továbbá igen, ugyanúgy tárgyfelvételnek számít
-
peterszky
őstag
Burcsi állítólag rendes, én most nála akarom csinálni a BevMat2 gyakot.
Webgrafikákról nem tudok mit mondani.
Webprog1:
Én a proginfós T szakirány Webfejlesztés2-jét csináltam, az elvileg ugyanaz, mint WebProg1. Az első beadandónál volt meglepetés, arra számítottunk, hogy Webfejlesztés1 szintű dolog lesz (Abonyi-Tóth Andor féle), tévedtünk
Javascript és PHP a tananyag, nem olyan vészes. Illés nagy arcmod: tárgy honlapja
-
hehehehe
tag
kari viszonyok
eddigfebruar 1 egyebkent.
jah lehet nem kockaztatna meg hogy kinyissa az ablakot
eleg durva szel lett...tegnap pedig olyan szep ido volt meg
-
bbazsy
őstag
kukoricát én megeszem, azzal ne vesződj
telefonon pizzát rendelni én is utálok, inkább NETen. jobb az úgy, csak nagybetűkkel 30 sorba kell leírni, h mit is akarsz. bár akkor meg beleköpnek, szal..
oké, sörözés megbeszélve. majd még én is átgondolom, h tegezhetsz-e. hány kredited is van?
-
bbazsy
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest