- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Jó lenne ha megoldható lenne, hogy vmikor nyáron Petivel eljönnétek, be akarom szőnyegezni a szobát, csak ugye beköltöztem, tele van
Kb 4nm2
4asztalt kellene kivinni és egy egyszemélyes ágyat, cd állványt. Szkerényt nem, mert össze van csavarozva a polccal, annyira nem bolygatnám. Nem nehéz semmi, csak min 2emberes + sok az ingyombingyom cucc, ami nem koszolódhat (plüssmacik
), rakosgatni kell. 1 nap alatt végezni kell, mert nem maardhat semmi a folyosón, mindent ellopnak. Mestereket fogadni drága, meg nem szakmunka kell, hanem fogni az asztal másik végét és kivinni 3méterrel arrébb a folyosóra. Szőnyeg van (persze darab, lehet nem elég), vhogy be kellen taknyolni a szobába. Hungarocell is mehetne alá, hogy melegebb legyen a padló, de ez már részletkérdés, az is van, nagy táblában, egyet be kell hajítani a szőnyeg alá, ha kell.
Kaját, piát kaptok, lehet választani, én főzzek
vagy meki vagy grillezünk vagy vmi
-
Mawyx
őstag
Ez kész, huszonharmadjára is átraktuk a kirándulást, most keddre raktuk, erre nézem, tgenap és ma, meg holnap is jó idő, napsütés, kedden-szerdán Mo-n is és Szlovákiában is zápor, zivatar, qrvanagy felhőikon mindenhol nap ki se látszik
-
Mawyx
őstag
De szar, hogy nem tudok gépírni. Prüntyörészek egész nap
-
Mawyx
őstag
Elviszlek szívesen, nem vagy messze
Én jószágom nem viszem, olvastam a nyúl topicot, lazán dupla árban nyomja itt Pesten a doki a dolgokat
Az enyém nem szedte ki a varratokat, nyalogatta, bogozgatta, de rengeteg-rengeteg csomót rakott rá a doki, mert mondta, hogy szedegetni fogja, de így nem birta. -
Mawyx
őstag
Piskóta elég fura volt, őriztem fél éjjel, mert kába volt, elvileg aludt, de elmászott, alvajáró
Ijesztő volt, de teljesen helyrejött, a szőr is elég gyorsan visszanőtt a pocijára
SOS!!!!!! Gimi 11.o. informatika könyve kellene, de tényleg most rögtön. NEM netes, hanem tankönyv. A tiétek megvan, vagy tesó, bárki?? Bp-en és környékén érte mennék. Egy beadandót (kettőt) elfelejtettem, holnap (ma éjfél) jár le a határidő és kellene hozzá egy gimis infó könyv, word, excel vagy ami az anyag, egy szimpla tankönyv. Pl. Peti??? De bármilyen jó, gimis, szakközepes vagy áltsulis, mindegy, csak legyen.
-
Mawyx
őstag
válasz
Matthewus #3947 üzenetére
Azért valahogy csak egyetemista vagy még, tehát nem lehet olyan elkeserítő a helyzet, csak téged nagyon bánt, ami nem sikerül. Ne csak azokat emeld ki, fogadd el és menj el még egyszer, pótra, uvra stb-re.
Még 2004-ben írtam egy levelet egy fölsősnek, azt mondták tőle lehet infókat szerezni, bármi van, keressük. Sajnos az én levelemet már nemtalálom, de képzeld el a legnagyobb rinyát, amit életedben hallottál és szorozd be 10zel, na, azt zúdítottam ráHogy lehet ennyi órára figyelni, órarendet se tudok összeállítani, ennyi anyagot elolvasni se lehet, nemhogy megtanulni, nem hogy figyelni nem tudok órán, de símán lemásolni se tudom, amit felvéstek a táblára, stb stb.
Az ő válaszát bemásolom, hátha jóljön:
"Tárgy: Don't Panic!
Hali!Az egyetem valóban nem piskóta, de ha az ember ésszel és magabiztosságal
áll hozzá, könnyű felfalni! A tárgyak nem elvégezhetetlenek! Én úgy
gondolom, ha teszem azt, egy BTK-sát beültetnék egy tárgy előadására és
gykorlatára, kezébe nyomnék egy érthető jegyzetet, simán levizsgázna és
nem értetlenül biflázná be a dolgokat. Nem a levegőbe beszélek, ezt egyszer
eljátszootam egyik barátommal. Beültünk az egyik legvéresebb előadásra, és
a végén ő segített megérteni az anyagot!
Az eleje a legnehezebb, az elhatározás. Nem hazudok, az elején fogsz
néhány tárgyból bukni. De ez kell ahhoz hogy később ötösökkel távozz Alex
a hentes elől! AzELTE nem könnyű de ne add fel apró akadályok miatt!
Álltalában ott szúrják el a dolgokat az emberek, hogy rosszúl tanulnak.
Nekem 2 évembe került rájönnnöm az egyetemi tanulás ízére. Lásd kiskapuk
;o). Másik nem vagy egyedül, ezer és egy féle képpen tudsz segítségért
folyamodni.
Szóval, ne add fel, adj magadnak 1-2 félév eséjt, és meglátod hogy nem
lehetetlen. Sőt, egyre jobban fogod élvezni hidd el!
Én is átmentem ezen 2 évvel ezelőtt, és sokidőbbe telt míg
kilábaltam belőle. Most pedig már 2 kar egyetemi életére figyelek a
tanulás mellett, és idén elértem hogy 3-as volt a legrosszabb
vizsgajegyem.Tehát, összeszűkült szem, morcos tekintet, acél betétes bakkancs, és menj
tépdd le az arcukat!!! >Üdvözlettel: xy "
Szóval akkor összeszűkült szem, morcos tekintet, acél betétes bakkancs, és menj
tépdd le az arcukat!!! -
Mawyx
őstag
válasz
proof88 #3946 üzenetére
Én se szidom, pedig nem igazán megy jól a dolog. Van 5ösöm is, de sok 1esem is, 5éve járok egyetemre és még nem végzek. Nincs nyelvvizsgám, 5szigorlatnól 2van meg. Pár órát úgy buktam el, hogy már 2.héten láttam, hogy ez ennyi óra mellett túl nehéz, nem fér bele az órarednbe, de már nem tudtam ugye lejeletkezni, így mintha bejártam volna, mintha megnuktam volna ellőttem egy tárgyfelvételt
Van amihez sík hülye vagyok, át kell esni rajta, semmivel se leszek rosszabb diplomás ettől, mint bárki más, melóhelyen is biztosan megállom majd a helyem-legalábbis nagyon remélem.
Nem örülnék neki, ah ekvesebb egyetem lenne, mert lehet nem lehetnék akkor most itt. Aki lazázni akar, az mehet Dunaújvárosba.
Szinten lejjebb adni meg nem kéne, így is feleannyit se tudunk, mint a régiek. Párom egyetemi tanár, reggel fél 8-tól este 8ig az egyetemen van, ideje semmi és sokat panaszkodik a hallgatókra, hogy nem győz lefaragni az anyagból, már semmit nem lehet leadni abból pl matekból, mint régen, nincsenek alapjaik a hallgatóknak, nem tudnak semmit és a nagyon nagy többség nem is akar semmit.
De kicsit ellentmondásos is, hogy magasabb színvonalat akar vki, de ez se megy neki, akor azt hogy?
Az meg való igaz, hogy ez egyetem, nem kézenfogva szájbarágósdi áltsuli. Teljesen más tanulási szisztémát igényel, más hozzáállást.
Csinálom ahogy birom és örülök, hogy tanulhatok még akkor is, ha nem vagyok egy észkombájn, nekem így megy és kész. Van amiben jó vagyok, annak kell örülni. -
Mawyx
őstag
Holnap tuti megb@sznak numanalból
Nem volt most konzultáció, ami nagyon hiányzik nekem. Összegyűjtöttem a kérdéseim, elküldtem a tanárnak, de cseszik válaszolni -
Mawyx
őstag
sajnos nem
Pedig én tök kedves voltam...
úgyhogy vagy engem várna vaslapáttal vagy legalábbis segítene kirámolni a lakástde ma viszonylag rendes volt, adott kölcsön söprűt...
Milyen köcsög emberek vannak: elmentem vásárolni, mire visszaértem kegyetlen sok, de rengeteg csótány hulla volt a folyosón előttem. Nem mertem továbbmenni, mondom meghalok, ahogy ropognak a lábam alatt, féltem továbbmenni, de nem söprűvel mászkálok alapból, csöngettem egyik szomszédhoz, de nem volt otthon, így hozzá kellett csöngetnem kérni egy söprűt és adott. A fölöttünk lévő vagy vmelyik másik szomszéd oda söpörte elém a csótányhulláit és otthagytaMég egy ilyen és összeszedem őket, becsöngetek hozzá és beöntöm a szoba közepére
+ a gyönyörű kertembe, sziklakertbe rendszeresen csikkeket hajigál+cigisdobozt. Sose látom ki az az a baj -
Mawyx
őstag
Figyelj mán, azért nem villamosmérnök vagyok, ezt is segítséggel is alig birtuk megcsinálni
Jó ez, ha el akarják lopni, úgyis ellopják, de ez azért nem rossz, a riasztót nem hallom, de pár perc alatt ott vagyok, ha jön sms. Nem hagyok benne az égvilágon semmit, amit el tudnának lopni. Egyébként meg ha be birják indítani,akkor vigyék, egészségükreNekem most is alig indult ez a szar
Meg a kormányt ugye alapból kiveszem kiszálláskor.
A lakásba is be akarom szerelni, nem 10mp alatt fogják kirámolni a kéglit, addigra meg küldöm a szomszédot vaslapáttal meg én is húzok haza. -
Mawyx
őstag
Elektromosságtan 5-ös, wehhehe
-
Mawyx
őstag
Busszal jársz? Honnan melyik járat megy?
Gondoltam kölcsönözni kellene egy robit, egy hétvégén felmennék Normafához meg a Budai hegyekbe, meg-megállnék fényképeznék és bámulnék, innen lentről úgy tűnik csodaszép házak vannak a hegyoldalakban. Csak ha bkvról fel-leszállok, arra a gatyám is rámegy, autóval körülményes parkolni meg nem lehet tötyörészni, bicajjal nem birnám, a robesz kézenfekvő lenne, nem túl gyors, de mégis fürge, könnyen leállok vele, fotó itt-ott-amott, aztán go tovább -
Mawyx
őstag
Még tovább halasztottuk a kirándulást, ebből már nem lesz semmi
Most nincs sulim, de jövő héten lesz, utána héten meg vizsgák már végig meg javító zh-k... Nekem a holnap lett volna jó. Utálom, hogy mindig ha valami van, azt berakják 10 vagy 12órára, hogy pont félbevágja az ember napját, se délelőtt nem lehet tartarmasat csinálni, de délután megint kevés már az idő pl elutazni. Csodálatos idő van pedig, végre nem kell megdögleni, igazi tavasz, hosszú nadrág, fölsős idő. Fuck, fuck, fuck
-
Mawyx
őstag
Vagy két éve végeztem egy tárgyat. Kiselőadni kellett volna, de nem szeretek, ezt a tanár is tudta, nekem adta a weblapot, hogy én majd felrakom a többiek kiselőadásait...
Most, 2009 májusban küldött vki egy kiselőadást, hogy rakjam már fel.Te, mondom ezt honnan szedted? 2weblapfelelős volt, de én mondom már rég letudtam, el is felejtettem a tárgyat, a párom meg már le is diplomázott
Hát de akkor kinek küldje? Mégis én honnan tudjam, hogy órán kit jelöltek kis erre a feladatra?!
-
Mawyx
őstag
Elhalasztottuk, már késő van indulni, holnap zh és beadandó védés, útvonaltervünk sincs, ennyire zavarodottan szervezetlenül nem szeretem.
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #3895 üzenetére
Vármániás vagyok és ott van vár, sőt, rohadt sok vár van. Elvileg szülinapi kirándulás lesz, csak most (se) érünk rá elmenni. Félek le lesz fújva, de azért kinyomtatom a látnivalókat, meg térkép kellene. Nyomtatni csak piciben tudom, az A4esensemmi nem látszik, az meg sok idő lenne kiszámolni a margókat, hogy mit tud a nyomtató és úgy feldarabolni a nagy téképet, majd kinyomva összeilleszteni, ha egy milit is elcsúszik, már lőttek neki....
A múltkori fájlokat sikeresen felülírtam az üresen mentett változattalGúnyhatár?
-
Mawyx
őstag
Papíralapú Szlovák térképe valakinek? Tegnapra kéne. (Holnap reggelre.)
-
Mawyx
őstag
Jóvanmárna, nem szeretek mindent kirakni ide...
náluk van Domain névre hallgat az én csomagom, 6500ft egy évre, de elég kicsi, 500mega és nincs adatbázis, de ezt találtam legolcsóbbnak. Innen venném a másikat is, mert egyszerűen nem találok olcsóbbat.
Most megyek Anyuzni kicsit (f@szért lakunk olyan messze
)
-
Mawyx
őstag
Szerdán megint beülök a többi csoportokhoz, szuper lesz
Most keddre kell az elektronika beadandó, azt hittem következő héten van az utsó óra, nem tudom mit csináljak, ennyi idő nem elég már semmire
Amit terveztem, az a tervezgetés szintjén maradt, befulladt, közben meg eltelt az idő... meglévő kapcsolásnak se egyszerű nekiesni, hétvégén nincs nyitva a bolt, holnap meg eleve nincs, ha kell vmi alkatrész, akkor megint csak annyi
és kedden lesz egy fontos zh-m, meg kell írni.
Sírjatok már ti is, fene a jó dolgotokat
-
Mawyx
őstag
Köszönöm szépen!
Írt a programozás tanár meg Kohe is
-
Mawyx
őstag
Megjöttek a ruháim, anyu kimosta őket, épp most hozták meg a csomagot
Megyek vasalok, hajat mosok, aztán még éjfélig kis tanulás, mert holnap nem akarok semmit csinálni, szülinapom lesz
-
Mawyx
őstag
Nem igaz már, hogy senki nem tud anyagot küldeni és a google se barátom
Már így is lejárt a határidő és én még el se kedztem a beadandót
-
Mawyx
őstag
Akkor muszáj lesz venni
Még annyi, hogy mennyi szenet rakjak?
2db alsócomb, 2db felsőcomb és 6-8 kis grillkolbász van.
5kg-s szenet vettem.
Mi lesz ebből?!Lehet csak 1 husival kellene kezdeni.
Zöldség csak fagyasztott aprított zöldségmix van, azt rakjam alufóliába és rá a rácsra? -
Mawyx
őstag
És az a szén begyullad? Újságpapírgalacsinnal próbálkozzak? Holna csinálom meg, mert sötét lett közben és kint nincs világítás még. (Nemtom valah lesz-e belőle valami már végre
)
Felmentem ma is a Gellért hegyre, pont grilleztek egyik kertben, de úgy lángolt, hogy csak néztem mi lesz ebből
-
Mawyx
őstag
Teszkóban 100ft-ért van pálcikás jégkrém, teszkó márkájú, de eszméletlen finom és nagy. Múltkor 400at adtam egy magnumért, nem voltam normális
Holnap ki kell menni hozni vagy 30darabot vagy amennyi kb befér a fagyasztóba. Nem gagyi íze van, tényleg finom. Ilyenkor néha arra gondolok, hogy egy gyártósorról sok holmi jöhet le, amikben annyi lesz a különbség, hogy a végén más csomagolást kapnak, a boltban meg 4szeres szorzót árban
-
Mawyx
őstag
-
Mawyx
őstag
Numanal zh 4es
-
Mawyx
őstag
válasz
snow.man #3837 üzenetére
Ezt havenak el lehet mondani poénnak, jót nevetünk, de másra nem jó. Vki ilyennel jönne hozzám, nem nagyon örülnék neki. Minden azon múlik tetszik-e a másik fél, szimpatikus-e első ránézésre, mert ha igen, akkor jöhet bármi bénasággal, azt meg se hallja az ember, csak bámulja, hogy wow, de jól néz ki és valamit mégis nyög a hülyeségére, de egy villamoson nem lehet letámadni senkit.
-
Mawyx
őstag
Hú de nagyon tavasz van, 6os villamosoztam ma, mennyi ...de mennyi, wow... azt se tudtam melyik után csorgassam a nyálam
Villamoson lehet ismerkedni? Hogy kell?
-
Mawyx
őstag
Minden duplája lett árban
Már 1600volt a grillsütő 1000helyett, 90ft-os 60cm-es fáklya 200ft
Pedig nem volt akkor akciós, gondoltam ez a normál ára.
-
Mawyx
őstag
Drágát nem akarok semmiképp, mert csak én szeretem grillkajákat, de még sose csináltam, csak villanyosban. Az se lehet ha nem jön be, akkor odaadom anyuéknak otthonra kezdésnek jó lesz alapon, mert egyáltalán nem esznek ilyet. Ha pl első nap feljelent a szomszéd, akkor dobhatom ki vagy adhatom el nyomott áron a vatta új grillsütögetőmet...
Nem is értem a füsttől hogy sül meg a husi, lehet serpenyőben meg kéne majd párolni. -
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #3802 üzenetére
Olyan durván elküldött a francba, hogy így még sose aláztak meg, úgyhogy azóta inkább nem beszélünk egyáltalán egy szót se...
Nem szeretne kajaszagot... De ha szabadni szabad, akkor leszarom, elegem van már belőle... Pillanatok alatt elszáll az illat odakint, magam vagyok, 1 husi nem is érződik majd...
-
Mawyx
őstag
Bp-n udvarban lehet husit grillezni?
Láttam teszkóban egy ezresért faszenes grillt, ami egy fémkotlát jelent ráccsal a tetején. Drágább típusnál is ugyanez, úgyhogy gondoltam veszek egyet, ennyit megér, csak a szomszéd...( a végét inkább kiszedtem, mielőtt még bannolnának
)
-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #3795 üzenetére
Ez tényleg használ? Hol szoktál venni? Itt, amit linkeltél?
-
Mawyx
őstag
válasz
Tele von Zsinór #3784 üzenetére
Gyere hozzám kertet építeni és megtudod
-
Mawyx
őstag
Fel kell kelnem kitakarítani, mert megfulladok
Öltözök vissza.
-
Mawyx
őstag
Csak ebből áll a topic, bbazsy izgul, aztán mi gratulálunk, később megint izgul, mi megint gratulálunk
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #3740 üzenetére
Az ilyen műfű hogy működik? Leterítem a betonra és teljesen fűszerű, rátaposhatok, megázhat?
Google kiadott sok-sok sportoldalt, csomó focipálya műfüves, állítólag strapabíróbb mint a nomrál fű... Kiderült csak feleakkora terület van fűvetésre, mert a többi beton, csak rákerült valahogy pár centi föld és úgy tűnt az...Egy kis részre raknék ilyen műfüvet, ha nem árt neki az eső és lehet rajta lépkedni. Nem sok infót találtam róla, indexfórumon is csak kérdéseket olvastam, de válasz nem ment rá.
-
Mawyx
őstag
drukkolunk
múltkor bementünk a hallgatói boltba, suliújságban hirdették vannak új eltés cuccok, de ilyen ratyi, gagyi cuccokat még a kínai piacon se kapni
A táska olyan anyagból van, amiből a hátizsák bélések készülnek, szanaszéjjel szakad az egész egy spirálfüzettől, annyiért tényleg kapni piacos táskát erős nemtommianeve de hátizsák anyagból és hímeztet rá az ember, ha jól emléxem múltkor 800ft/szó. Pulcsi 3500ért nem hímzett, csak nyomott... Műegyetemen nagyon porfi cuccok vannak, soféle, sokszínű, nálnuk minden halálfekete hullacucc, felidegelt kicsit
-
Mawyx
őstag
-
Mawyx
őstag
nem a főoldalra raktam, nem linkeltem, deirekt címsorba írva lehet megnézni, csak hogy működött-e maga a honlap, mert amikor kérdeztem, akkor nekem a fő index html se jött be...
remélem működöttén meg nemtok programozósul gondolkodni
flash tanárral is beszélgettünk erről, örülök, ha átesek vhogy a progis tárgyaimon
nő a fű
, kb 1cm-es és nagyon ritka még, de majdcsak már... 10nm2-re szórtam 40nm2-re való fűmagot
-
Mawyx
őstag
Szombat este nem nézte vmelyikőtök véletlenül a honlapomat? Csináltam vkinek bodog szülinapot html oldalt, de pl most a képeket nem tölti be, így meg béna, ha tegnap se töltötte be, akkor az nem jó
vagyis most egyáltalán nem működik. tegnap délelőtt még jó volt minden, de este 8:20kor nézte meg az illető...
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky #3719 üzenetére
Tudom, hogy nem olyan, de ez van. Már tom, hogy ti se jöttök hozzám grillezni
fű kérdés
És nemtod honnan lehet sziklakerthez sziklákat szedni ingyen? Csak van vmi szabadtéri lelőhely, ahonnan lehet hozni pár db-ot. Ha abból indulok ki, hogy itt Pesten a szimpla homok is qrva drága, ami nálunk az Alföldön van dögivel, megállsz egy tanyabekötőnél és annyi homokot pakolhatsz amennyit csak akarsz. Sziklás vidéken meg gondolom van szikla, csak hol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged