- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
válasz
proof88 #4241 üzenetére
szép fényes. meg látom igazi városi csavargó
néha nagyon tudom utálni az olyan embereket, akik ilyen kisujjamnyi gumival húznak el mellettem, mikor én már a belem kiköpömviszont max egy jó CC -re cserélném el azt az érzést, h szinte bárhonnan le tudok ugrani, h lépcső nem akadály, h ha beletaposok akkor széttépi az aszfaltot meg h stabil.
köszi a képet, most már látom hogy van az U. mondjuk ott engem zavarna, de tudnám előre is rakni, akkor talán nem.
homlokcsőnél nem zavar ?? nem lesz fura a súlypont ? (mármint fékezésnél, stb).
nemtom, én beleszerettem a tárcsafékbe. amíg nincs vele gond (és az ált konstr. hiba), addig hihetetlen igénytelen és jó. V -nél mindig figyelni kellett a bóvdenezésre, állítgatni, 8asnál 'azonnal' centírozni, stbstb. ezt meg felraktam 2 éve, és azóta ott van..
meg hát pöccre fog, azt imádom
és ugye csak első fékem van, ezt nem merném bevállalni V -vel, mivel esőben az drasztikus csökken. meg láttam már felnit szétrobbanni srác alatt a fékezéstől, nem volt szép.köszi, de Pécs legjobb szervízében volt 2x, meg probikenál. náluk jobbat nem nagyon tudok, valami nagyobb gáz van a kicsikével. de mind1, 2 éve leszedtem hátulról, azóta max elsőkerekezéshez hiányzik
hátsó fék addig tök felesleges, míg nem kezdesz el lejtőzni, városba teljesen kiváltható. -
-
bbazsy
őstag
válasz
proof88 #4234 üzenetére
nem bízod a véletlenre Te se
én egy 810es steel-o -val mászkálok, fel tudom tekerni a nyeregcsőre, azé imádom
viszont U -ra egyrészt anno nem volt kess (granit plus lesz, ha lesz), másrészt utálnám cipelni. szal maradt ez.U-t tudod tárolni valahol biciklin, v cipelgeted ? milyen az abus tartója ? ( fénykép?
)
meg nem szakadsz meg a 10mm -s lánccal, én a 8ast is sokallom néhafosok néha, ha kint kell hagynom az utcán, bár kétlem, h akárki elvágja, csak az első kerék védtelen (és van rajta egy tárcsa + elég drága a kerék).
sulinál meg én be szoktam vinni, keresek egy üres termet, és hátsó sorban hozzákötöm két székhez
onnan nem viszi el senki (nem mondom el a mindig üres termet, mert akkor befoglaljátok
)
-
bbazsy
őstag
én most megyek, gyere most
annyira tele van már az összes f***om, h el se hiszed.. egyszer ma már elaludtam az algo jegyzeten, hülye idő is megnyomott...
még átolvasom a hashelést és megyek egyet tekerek. remélem esik, az legalább feldob
-
bbazsy
őstag
nem szoktam, most már szinte sose. felesleges, főleg nyáron, csak izzadok bele. tudok magamra vigyázni + 90% járdán / biciklisúton közlekedek + általában éjjel.. sisaknak városban sok értelmét nem látom, ha nem 8 és 4 körül szeretsz tekerni. ésszel kell, na.
ha hegyekbe meg mittomén hova jársz, akkor rakj, oda én is szoktam.
télen szoktam rakni, mert egyrészt csúszik >> kiszámíthatatlan (és csak első fékem van ezer éve, de az brutál), másrészt hideg van és fázik
ahhoz, h feltekerj a szigetre, menj 2 kört és haza, ahhoz nincs értelme. (én útvonalam általában albertfalva, árpád híd, pesti rakpart, hősök tere, + sétálóutcák ( ráday és társai, ahoz lehet nézni az embereket. ja, deák a legjobb
)
amúgy pont azért jöttem be, h esetleg ha megyünk nyáron balcsi körre, akkor érdekel-e valakit
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
válasz
skoda12 #4189 üzenetére
pl bolyaival van a nándorfejérvári, ugyanaz az épület. az jó.
meg ja, lehet nem szakkolit kéne javasolni a népnek ( nagyon egyszerű módon aki szakkoliba való, annak nem kell ajánlgatni h van, mivel úgyis tudja. aki meg 'kevés' hozzá, az meg amúgy se akarna odamenni
)
kollegium.elte.hu, lehet válogatni.
NF a legjobb, csak baromi nehéz bekerülni, kb kihalálsos alapon megy. ismerősöm úgy került be, h édesanyja meghalt + egyéb hasonló dolgok.
kcssk ugye egyszóval fos, viszont a társaság baromi jó
többi meg messze van.és ha apu/anyu vállalkozó, akkor tessék elfelejteni a kollégiumi felvételt.
btw Neked (Gábor) nincs meg az átlagod / eredményed bolyaihoz, hogyhogy nem akarsz átköltözni 2 utcával arrébb ?
-
bbazsy
őstag
abszolutorium done, bsc vége.
most kezdődik a tánc..
-
bbazsy
őstag
ne önts rá étolajat, azzal inkább főzz. lehet benne olyan anyag, ami a tömítéseket szétcseszi (már ha még megvannak).
autós körökben jártas vagy, kérdezz esetleg ott utána, meg olcsón meg akarod úszni. bár igazából nemtom milyen állapotban van a cucc, ha nagyon gáz, akkor annyira mind1 mit teszel rá. de mondjuk akkor is ilyen wd40 v akármi preferáltabb.
gumiizét le is tudod szedni addig, meg alá is befújhatsz..
-
bbazsy
őstag
napi 4l teától olyan vagyok mint egy elemesnyuszi
-
bbazsy
őstag
válasz
skoda12 #4134 üzenetére
Simon pedig jóarc előadáson, csak vizsgán nem mindig
De anal szóbeli annyira azért nem para, ha nagyjából képben vagy.. de beszarás, h mindent kikönnyítve kaptok
nem, fonya nálunk annyira nem para. bár ahogy nézegettem az anyag kb teljesen ua, viszont vizsga picit korrektebb. meg nemtom, én szerettem fonyát nagyon (uvra meg is tanultam
)
-
bbazsy
őstag
nincs kedve vkinek befejeznie a szakdolim ?
-
-
-
bbazsy
őstag
na nekem meg megvolt az utolsó gáz bsc -s vizsgám.
van még egy opkut, de az inkább vicc, mint vizsga.Gábor: megvan a NIIF -es aláírt tanusítványom, tudod esetleg, h mi a szart kéne ezzel most csinálnom, ill hogy tudok proxy -t nyitni a hungrid -re, amit a kálmán szétküldött? mert akkor priviben ha megírnád, megköszönném.
nekem még a lap alján a 'tanusitvany importalasa bongeszobe' se megy
-
bbazsy
őstag
akkor lehet leadni, ha megvan abszolutóriumod (minden tárgyad kész) és jelentkezel államvizsgára.
és igen, államvizsgán lesz a védés, azzal indul. de a védés része annyira ugye nem gáz, ha tényleg Te írtad, max kötekednek picit, de általában azt a jegyet kapod, amit a témavezetőd ajánl. max lehúzzák, ha valamire nem tudsz válaszolni / belekérdezgetnek, h mit miért csináltál.
-
bbazsy
őstag
MI javító milyen volt ?
-
bbazsy
őstag
lol
igen, tekerj sokatvagy keress kisebb dombot. ööömondjuk buda nyugati része fele, v mittomén. mindent lehet fejleszteni, csak akarni kell.
igen, 7 évet csináltam 'versenyszerűen', zeneiskolában.. középiskola kimaradt, aztán most megint újra
hangokat tanulni meg akár wikiről, ez ne legyen már XXI. században kifogás
de könyvem is van sztem, ha kell. -
bbazsy
őstag
na, sorba:
szakállas: porkoláb, egyértelműen. bár nemtom Neked hogy/mennyire kell, de Porki kb C++ májere sztem akár országos szinten is. Ő tuti érti és sztem jól is tanít.
és Pataki is jófej állítólag, de elsőkézből csak Porkiról tudok.Gábor: algo gyakot ha tart(ani fog), akkor Fekete. ha nem, akkor Kovács még a legjobb a listából. Doktorandusz, magyaráz értelmesen, lehet vele beszélni.
Ásványit semmiféleképp.
Lóczi jó, anal jó, angol jó. rakd össze
Igen, GZS Szegedről jött, jófej, bár kicsit mintha be lenne mostanában fordulvade tényleg jófej, csinál előadásjegyzetet digitálisan, mindent kiad, és anno még puskázni is lehetett
Nummódot felveheted Leventéhez nyugodtan (Lócsi). Ő el fogja magyarázni értelmesen, addig úgyse megy tovább, nagyon szerettem az óráját. Ha szét akarod gépelni a kezed, akkor KrebszHegedűst ne erőltesd (jófej meg minden, de nem gyakot tart, inkább ea-t
)
OO fingom sincs, egyiket se ismerem.
Ada: Zsókot dícsérik, Bauertől az ég mentsen meg, Kitlei stílusát meg vagy szereted vagy nem (én szerettem, többiek gyűlölték).
Sike meg egy külön eset, majd meglátodBalázs: lol
roberto is külön eset, én valahogy nehezen viseltem, viszont szerették néhányan.
-
bbazsy
őstag
herélt nyuszim van
-
bbazsy
őstag
enyhén beteg. tessék végignézni
ilyen ujjsebességgel nem kellett volna sokáig írnom a szakdolim
-
-
bbazsy
őstag
válasz
nickwearby #3984 üzenetére
Szili ?
tegnap anal5 vizsgán ismét bebizonyította, hogy Ő a legjobb arc
-
bbazsy
őstag
válasz
skoda12 #3978 üzenetére
nem érted amire gondolok
kooperatív képzés korlátozott, konkrétan X hely van, ahova lehet menni (nem tudom pontosan, de sztem X << 20). szakmai gyakorlatra viszont sokkal több helyre.
kooperatívnél le kell szerződni az egyetemmel is (ez a másik félnél necces, én pont ezzel küzdök KFKIval), viszont ha gyakorlatra mész, akkor meg nem. és közvetlen Te kapod a pénzt is, az se folyik át az egyetemen.
és az idő meg egy külső cégnél se akadály, sőt. ott is csinálhatsz akármennyit.
-
bbazsy
őstag
válasz
skoda12 #3974 üzenetére
igen de pont a kooperatív lényege nem lesz benne az egészben.
nem tudod beszámíttatni még bscn tárgyak helyett, ahogy mscn (vagy igen?).igazából nem látom az értelmét, vagyis h gyakorlatra el tudsz menni ezer helyre, kooperatívra meg nem, de pont ez a plusz jó benne.
anal5 ea 5, gy 5
statból meg gy 4, ami tök jó, főleg h így voltam a 4. legjobbvicces, h 3 5ös, 3 4es lett, abból 4en együtt tanulunk
-
bbazsy
őstag
válasz
Matthewus #3963 üzenetére
3x olvastam el a HSZed és -valszeg a szövegértelmezési problémáim miatt-, tényleg nem értem.
viszont marha kíváncsi vagyok (tényleg), szóval kifejtenéd, h
-miért kéne magát szégyellnie?
-azzal ugye tisztában vagy, h a múlthoz képest (3 év akár) harmad olyan könnyű lett az egyetem ? neeeem volt ilyen matalap meg mittomén, hanem 1. félév anal logika bevprog bevmat. akkor mihez kezdtél volna ? nagyon úgy értelmezem, h saját magaddal állsz ellentmondásban a hsz -eidben.komolyan kurvakíváncsi lettem, h Te az ELTE proginf -et hogy szeretnéd változtatni. komolyan, nagyon. kérlek írd le, hátha tanulhatunk belőle.
-
bbazsy
őstag
válasz
Matthewus #3942 üzenetére
hidd el, tényleg nem jól látod. ezt egy általam igen nagyra becsült leendő oktatód fejtette ki, addig én se így láttam:
egyetemre mindenki fel kell venni. egyrészt az egyetem érdeke pénz miatt (állambácsi), másrészt -ahogy pont Te említetted- nincs egységes oktatás középiskolákban. ergo lehet úgy elhasalsz matek emelted / akármin, ahogy kell, de egyetemen -ahol önállóan kell főként dolgozni- ott meg össze tudod magad szedni.
valamilyen szinten talán a kreditesdinek is ez a lényege.másik mondás, amiről Ti lemaradtatok, nincs már ilyen oktatótok: nem mindenkiből lesz programozó (nekem lesz papírom, mégse leszek sose az, már beletörődtem).
egyetemet is talán picit rosszul látod. itt nem fognak alád tolni az égvilágon semmit soha. amit tanulni kell zhra és főleg vizsgára, azt magadtól. lehetne diszkrét matekot tartani 3* ennyi órában, az se lenne elég. ergo vagy leülsz otthon és addig rágod, míg meg nem érted (/be nem magolod), vagy szimplán ennyi. és diszkrétet sehol nem tudod kikerülni, az mindenhol szórótárgy.
programozni itt _nem_ fognak megtanítani. nem és kész. ha programozni akarsz, át akarsz menni a beadandókon, akkor van n+1 doksi / segítség NETen, tessék használni. programozáshoz gyakorlás kell, arra ott nincs idő. oké lenne, de akkor a szint lenne a 0 -n. tényleg ezt szeretnéd ?
igen kevesebb egyetem kell, de nem vagyok benne biztos, h ezáltal minőségibb lenne a képzés. 1. évben talán, amikor tényleg nem lehet csinálni semmit gyakon, mert 90% úgyis megbukik félév végére, de aztán úgyis csak az marad bent, aki amúgy is maradt volna. szóval nem igazán látom mit is szeretnél belőle kihozni.
minőségibb oktatás (=keményebb?). akkor 600ból nem 40en diplomáznánk idén, hanem 10en ? csak nekem sántít ez a gondolat ?nem akarlak megbántani, -azért is van a végén- de:
- számalapon excel, word ?! nanehogymártitkárnőtképezzünk.
- matalaphoz is írtam egy szépet, de inkább azt nem hagyom bent. a lényeg, h matalapnak nem szabad gondot okoznia. -
bbazsy
őstag
válasz
Matthewus #3937 üzenetére
szerintem sincs igazad.
qrvára nincs százalék, hogy most ennyit meg kell buktatni. de egyszerűen nem is kell ennyi ember, mint amennyit felvesznek (nyilván a pénzért) és így kiszóródnak. sztem pont nálunk vannak jófej és segítőkész tanárok, akik leadják az anyagot. miből is nem adtak le olyat, amit később számonkértek (légyszilégyszi ne programozással gyere) és nem lehetett megtanulni ? sztem max a logikád tudnád mondani..
nyilván első év szopás, túl kell élni. ezilyen. de sztem _direkt_ senki se akart meghúzni. hallgass át BMEre egy félévre, megtanulod milyen amikor _meg akarnak húzni_.
a másik részre pedig csak annyit, h egy egyetemi tanár nem csak oktat. baromira semmi értelme összehasonlítani másokkal. teljesen más a két felsorolt példa.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Bittorrent topik
- The First Berserker: Khazan
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged