- Yettel topik
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
van valamelyikőtöknek egy sike könyve szerda-csütre. (peterszky tudom, h vaaaan
)
hova kell mennem érte? -
bbazsy
őstag
srácnak jó képei vannak
-
bbazsy
őstag
válasz
criticalace #871 üzenetére
yo, mann, sent you a reply
-
bbazsy
őstag
peterszky:
találj nekem boltban hl1et. elhagytam a steam kódom, és játszanék cs 1.6
cdgalaxisnál nincs, hol lehet még? (elég nekem egy steamben nem regisztrált kód is...) -
bbazsy
őstag
Oslo: K/N BH, Myhill. kb ezek. Kleene már necces, az kevés sztem oda.
peterszky: csak h fokozzam a reggel mailem: megnéztem mit kellett volna írni 19.eshez. na, a tételt szó szerint kimondtam, a bizonyításban meg apróbb hibáim voltak, de az elv maga jó volt. ha beadom a lapot, akkor legalább 2es megvan.
szóval ennyit arról, hogy kell 3féleképpen elbukni 1 vizsgát(meg ennyit arról, h mit tesz a max 2-3 óra alvás a szomszéd KIBA**OTT riasztójától...)
-
bbazsy
őstag
igen, kb ennyi. én is odahívtam hunyit, h írjak hozzá mesét, v elég a nyelv. azt mondta elég az.
nem tudom, pl az első nyelven nem tudsz még szigorítani? szóban... (arra gondolok, h ha b -vel végződik, akkor a-val kell kezdődnie, és fordítva? - lehet hülyeség, csak ránéztem...)
-
bbazsy
őstag
-
bbazsy
őstag
miért kell 0 utánanézéssel, bambán, hülyeséggel teleszarni a kurzusfórumokat?
ezt sose értem meg. -
bbazsy
őstag
két részből áll.
I: 1-5. feladat, ezekből kell 17 pont, h legyen jegyed. kb mint egy beugró. az 5 feladatból max 30-35 pont szerezhető, szal 17et lehet cisnálni.
II: 6-8. feladat. 1 tesztes, 1 milyen nyelvet generál a szabályrendszer, amit megad, meg 1 bizonyítás(ált K/N Bar-hillel, v Myhill).I: 1 teszt, tesztnél lehet minuszt kapni rossz válasszal.
1 definíciós
1 rekurzív halmazfelírás
1 nagyobb def
1 kifejtős20-30 2
30-40 3
...nem vészes, meg lehet csinálni, elején a 17 pontot kell összeszedni, utolsó feladatok nekem pl jobban mentek, ott sztem nagy része jó(mind2 nyelvtant tudtam, az 8 pont pl)
-
bbazsy
őstag
hát 2 felestől sztem ember nem hány
nemtomm, bevmat1 sztem
valami 1. féléves.
-
bbazsy
őstag
peterszky: hogy hívják a haverod, aki mindig ott ül melletted, és elkérted a fonya jegyzetét? tudom ki az, csak elfelejtettem a nevét -> -emailjét.
esetleg msn jét is átküldhetnéd privibe, kössz
-
bbazsy
őstag
4est írtam numanalból, összevissza pisilem magam
ebből a szarból, amiből 2es jó lett vna
1 pont kéne 1. zhhoz, akkor az 5 lenne, meg 5ös gyakjegy..
-
bbazsy
őstag
algara elmentem 0 tnaulással, sima 4-5.
analra tanultam sokat, örülök egy 3asnak..kedves deriválásokat kaptunk fgv vizsgálatnál, ÖRÜLTÜNK.
-
bbazsy
őstag
ejaf4 1. próba kész(1 próba=működik tökéletesen,de ronda
)
-
bbazsy
őstag
válasz
peterszky #652 üzenetére
megcsináltuk tegnap, erre ma egy kacaj kíséretében nem fogadta el a gyakvez
pedig teljesen megvalósítja pandan, amit a grep, nem is értem#include <unistd.h>
#include <iostream>
using namespace std;
int main(int argc, char* argv[])
{
execv("/bin/grep", argv);
return 0;
}nem tudom mi lehet a baj
//feladat a grep unix filter megvalósítása c++ban
-
bbazsy
őstag
anal5
mwhaha
-
bbazsy
őstag
nem kell külön elmenni, tichler papa jegyzetén úgyis elalszok lassan..
anal zhn megnéztem a megoldást, ha lett volna +2 percem befejezni a deriválást, akkor 5. így nem valsz... (bár odaírtam csörgő bácsinak, h nem volt időm, azért nincs befejezve.. valszeg egy "hatalmas(csörgős)" röhögés után ráír egy 0t, h még a lapot is átszakítja
)
mod: elolvasva a hsz-em, tényleg aludnom kéne
-
-
bbazsy
őstag
tényleg nem azzal vana bajom, h a rászorulók kapnak többet, hanem h vannak akik semmit nem csinálnak, és úgy kapnak sokat. tutira kredithez kötném, ha nem is annyihoz, mint a tanulmányit..
havi 15től esek így el, laktám. úgy érzem, akármilyen itthon is a viszony, azokat, akiket koliba nem vesznek fel, ez jár. de akkor legyen 10, legyen 7, de valamennyi jár.
peeersze, azért lett összevonva, h jobban átlássuk a rendszert. azért...
-
bbazsy
őstag
na progtech zh is megvolt, elég furán nézett rám, mikor 30 perc után beadtam. és sztem jó is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest