- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
jrpryv
tag
A konfig a következő a már említetteken kívül: ABIT IC7-G, prescott 3 Ghz, 2*512 mb, PC 4000 Kingmax (10 év gari), 80 gb Seagate Barracuda 7, SoundBlaster Live, ja és 420W aktív PFC-s (csak tudnám, hogy ez mit takar) Chieftec táp.
-
jrpryv
tag
Ok, köszi, így tényleg jobb. Énis elsősorban a vidkarira gyanakszom, a többi komponenssel, biztos, hogy nincs gond.
-
jrpryv
tag
Sziasztok a következő dologban szeretném a segítségeteket kérni. Körülbelül 2 hete kezdődött, az a jelenség, hogy néha a képernyőm minden ok nélkül elsötétül, ez általában akkor következik be, ha valahova kattintok. De olyan is előfordult, hogy hirtelen villant egy nagyot. A másik érdekes dolog, hogy amikor a monitor takarékos üzzemódba kapcsol és én azt nem szeretném, akkor kb 1 percig kell mozgatnom az egeret, hogy visszajöjjön a kép A legfurább dolgot tegnap produkálta, mikor éppen írni akartam valamilyen fórumba, és egyszercsak elsötétült a gép, gondoltam a már szokásos probléma és elkezdtem mozgatni az egeret, erre kb 1 perc eltetlével egyszercsak újraindult a gép(ahelyett, hogy visszajött volna a kép).
Most, igazság szerint azt nemtom eldönteni, hogy mi a rossz a gépben a vidkari, vagy a monitor. A vidkari nem mai darab egy Club3D Gef3 Ti200, amit valamikor 2002 májusában vettem, a monitor pedig egy szintén ekkor vásárolt Samsun SyncMaster 755DFX.
Aktív témák
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest