- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
-
Mobilarena
2022. április 9. 10:00 - 15:00
a legközelebbi FEJhallgatós találkozó időpontja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz
contaxg #4780 üzenetére
pofám leszakad tőled. phs fejhallgató néven szervezel valamit. Nyilvánvalóan egyértelműen kupec vagy. ott az aláírásodban a link a boltodhoz amiből üzletszerűen éldegélsz.
erre van egy srác aki reviewer. mondhatni. elvégre nem csinál mást mint reviewkat ír egy blogon. az hogy per pill egy cégtől kapja ( most még mert lövésed sincs mi lesz egy év mulva ) a termékeket amikről ír az egy dolog.
Erre te közlöd hogy Ő nem jöhet. Még jó hogy te ekkora ember vagy aki ezt eldönti.
Akkor nyilván te sem viszel se LCD-t se SEMMIT amit nálad lehet kapni.Amit művelsz a fotós topikokban mostanság az sem semmi, de ez akkora wtf hogy az én arcomról ég le a bőr.
Mi a tököm történt veled? te 3-4 éve egy halál normális ember voltál. most meg kibaszol egy sráccal aki mint magánember is szeretett volna sok sok mindent meghallgatni mert magának keres fejhallgatót is éppen, azért mert hobbiból ír reviewkat? Tudod mi lett volna az értelmes hozzáállás? adsz neki egy lcd-t tesztelni ír arról is és le van tudva.
De ehelyett "emberi nagyságról" tettél tanubizonyságot.... Tudod részemről innentől a te szervezésedben semmire nem mennék el és ha csak te árulnád ebben az országban amire vágyok akkor inkább kifizetném áfát vámot dhl postát vámkázelési jutalékot mindent, de neked....
pedig vettem tőled x éve dolgot...
a gálám kifordul
mi lesz a következő? vodkaboy ne menjen mert idpnként el is adja amit csinál?
beszarok menten komolyan. -
fattyu
veterán
válasz
bajnokpityu #2339 üzenetére
mid van most?
-
fattyu
veterán
válasz
bajnokpityu #2275 üzenetére
ez porszívó utáni. Nem zxr hanem zx7r. 97es. majd ha kitavaszodik kiugranék staxolni most hogy már saját lábon is megy
-
fattyu
veterán
én most azon gondolkodom hogy hez a h400 ez he400 volt-e? Akárhogy agyalok is ez tökfekete volt. a he400 meg kék. A he4 ellenben... Mondjátok már csak hülye vagyok?
-
fattyu
veterán
Köszönöm a lehetőséget.
végre volt alkalmam planarokat hallgatni. HE400 nekem egyértelműen nagyon bejön. Lehet technikailag jobb neutrálisabb valósághűbb az lcd2 hangja, de ZENÉT hallgatni nagyon rendben van a he400. Ha meg árát is vesszük akkor szerintem tök jó árérték.
-
-
fattyu
veterán
hát bocs de rühellek irtózatosat tüdőzni mások kifújtjából.
Nem azt mondom tiltsák be, de az élni és élni hagyni működhetne itt is ( nyilván mint mindenben itt sem ). Értsd igyekszem felfele fújni és nem leszarom hogy merre viszi a szél.mondom ezt 2.5 éve leszokottként. Igen engem valószínűleg jobban zavar mert mint tudjuk nincs leszokott csak x éve nem gyújtottam rá, de akkor is.
-
fattyu
veterán
válasz
bigmasterg #1539 üzenetére
Én főleg champról, nyomtam.
-
fattyu
veterán
Én is küöszönöm a lehetőséget, a szervezést, és a sok uj tapasztalatot.
A shure 1840 haztározottan nem volt rossz, a K1000 egy nagyon nagyon érdekes füles, kellene két teljes nap egy süketszobában nekem hogy igazán véleményt tudjak mondani róla, de okom van azt hinni bele tudnék szeretni.
A 770 32ohmos verziója ellenben egy nagyon erősen ajánlott valami hordozható cuccnak. 10 pénzért meg főleg
Nem lenne a k550em nagyon nagyon must have érzésem lenne.
A legnagyobb meglepetésem pedig a T70 volt... Nagyon nagyon nagyon tetszett. Legjobb zárt füles messze eddig. Na most mát tényleg kiváncsi vagyok t1-re t5-re meg az összes többi teslára
Nem kapott el az upgréditisz, de azért ez a t70 tényleg egy brutál jó fejes. -
fattyu
veterán
Találtam egy beyert ami tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VoLTE/VoWiFi
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Enermax Maxtytan 750W Titanium Moduláris Tápegység
- Cooler Master MWE Gold V2 1250W Moduláris Tápegység
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest