- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
vargalex
félisten
Hi!
Szerintem is egy eredeti Sapphire BIOS kellene bele! Igaz mennie kellene az eredeti ATI BIOS-okkal is. Nem igazán értem, hogy miért produkálja a hibát! Azt gondoltam, hogy a 275/275-öt mégsem bírja, de írod, hogy az összes BIOS-al ezt produkálja. (Gondolom ebben benne van a LE BIOS is!) Ha nagyon kell, elküldhetem az én BIOS-omat is, de az nem Sapphire. (Powermagic, de az ATI diagnosztika szerint eredeti ATI BIOS van benne gyárilag!) -
vargalex
félisten
Bocs, nem működik úgy a link! Helyesen: [L]http://vargalex.freeweb.hu/flashrom2.13.zip[/L]
-
vargalex
félisten
Hi!
Ezek a kártyák már csak az újabb flashrom.exe-vel (pl. 2.13) flashelhetők. Régebbi verzióval az általad írt hibaüzenetet produkálja, és persze üres flash tartalmat. Szerintem most lementeni ezt az üreset még le tudod, de az már 132Kb lesz. Itt van a flashrom 2.13: [L]http://vargalex.fw.hu/flashrom2.13.zip[/L]
Ezzel beírhatod az I8500P.bin-t is, de ha kell, küldök másikat. Természetesen szükséged van egy PCI-os vid.kártyára, vagy vakon csinálod az egészet.
Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Asztalos klub
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Gaming notebook topik
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- EAFC 25
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest