Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstexI
tag
Végül T-balancer lett... Akinek profi vezérlő/monitorozó kell az ne keressen tovább. Több változat létezik az alaptípus nincs 10k...
-
IstexI
tag
Köszi a válaszokat ezexerint mégis van olyan panel ami naplózni is tud... Megnézem lehet-e kapni itthon bár közben találtam más megoldást. Igaz majnem 100k de profi a rencer neten is le lehet kérni az adatokat akár realtime...
-
WiZARD
addikt
ilyet már én is kerestem.
párat találtam, igazán egy se tetszett vagy ár vagy kinézet miatt...sajnos csak az egyik nevére emléxek:
AeroCool CoolWatch -
Zé_Mester
őstag
sajna a kijelző nem fogja neked naplózni az aktuális adatokat
nem hallottam még ilyen panelről, meg sztem nincs is.
nincs is rajta semmi más, csak a ventiszabályzók meg pár szenzor amit kedved szerint pakolászhatsz, attól függően hogy minek akarod látni a hőmérsékletét.
mivel ez nem egy olyan cucc, ami konkrét helyre tudja menteni a dolgokat, ezért gondolom minezt.
de legyen szerencséd és csak én tévedjek -
IstexI
tag
Hali! Olyan panelről van szó amit gépe lehet építeni és venti fordulatot meg hőmérsékletet mérni vele.
Arra lenne szükségem, hogy a gépen ezeket a hőmérsékletek naplózni tudjam, hogy utólag elmezzem. Átnézetm 1 rakás panelt de nem láttam erre vonatkozólag semmit... Lehet ezekkel naplózni 1általán vagy csak a panelra írják ki az adatokat?
Esetleg van olyan megoldás amivel ezt meg lehet csinálni. Pl termál szenzort kötni alaplapra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest