- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- DIGI Mobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
HeadHunter98
tag
Ha ilyen telefont keresel és nem okoz gondot ha nem idei kiadás, talán egy Sony Xperia 1 IV-et tudnék ajánlani. Jó kamera, sztereó hangszórók, MicroSD, Jack, értesítési LED stb.
Ha meg a támogatottság később számítani fog, ott van a SailfishOS projekt ami szinte csak Xperiákra érhető el. -
G
csendes tag
Sziasztok! Nekem még mindig használatban van az U12+ . 6éve. Ugyan nem jön rá frissítés, sőt semmi, Android 9 fut rajta, de nekem még mindig megfelel. A fotózás se rosszabb, mint más telóké és a prémium érzet sem változott semmit. Nekem pl.fontos az értesítési led és a jack dugó is, ráadásul az akkor még alapból hozzáadott fülese is kiválóan szól. Hol találsz mostanság ilyen telót? Írjátok meg, ha akad ilyen, jó? Üdv Mindenkinek.
-
addikt
Szép meg jó, de könyörgöm, miért lett ilyen hatalmas telefon ez is, mint az elődje??
Emlékszem a HTC 10-re, miért nem lehet egy olyan méretű telefont letenni az asztalra?
Végül az ára végett a Nexus 5x mellett döntöttem, de örülnék neki, ha HTC is a lehetséges jelöltek közé kerülne, mert jack csatlakozó már a legújabb Pixel telefonokról is lekerült
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Az utolsó erőlködések. Jack-et nem használok, az SD kártyát sem igénylem (nem a telón élek) és az értesítési LED hiánya sem hoz zavarba.
Minden másra ott a használtan vett S23 Ultra.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
vilmose33
őstag
Kedveltem az összes HTC telefonomat, figyelem mi lesz velük.
A jövő most van
-
T. I.
senior tag
-
@bog vagy valaki, amennyiben sikerült ezt tesztelni, kérlek érdeklődjétek meg, hogy mennyi frissítést terveznek kiadni.
U23 Pro-ra ha nem tévedek 2 security patch érkezett, de amúgy még mindig A13-n van és max 1db frissítés várható rá. Szoftervered támogatás nélkül pedig ez a készülék is eléggé e-waste.
B.C Rich...Jackson...Ibanez(?)
-
őstag
Nem lehet rossz ezekkel a specifikációkkal, de ez inkább középkategóriás úgy meg drága lesz ha lesz nállunk. Régen szerettem a Htcket, nem egy tucat telefon.
-
Ádám16
addikt
válasz bandigyerek #9 üzenetére
Ez juttatta őket oda, ahol vannak.
Sírig viszik ezt az erős árazást... -
bandigyerek
senior tag
Jó vastagon fogott a ceruza...
-
otto14
őstag
MicroSD, Jack és kéttónusú értesítő led. Én ennek nagyon örülök
asd
-
janeszgol
félisten
Ez az S23 FE kihivoja. Draga.
-
DS39
nagyúr
válasz bollokcs80 #3 üzenetére
Ha kint ennyi, akkor itt lesz 280-300 között.
De ez drága eredetileg is.
(SoC és ki tudja milyen szoftveres támogatás) -
nincsnév007
őstag
-
fogselyem
aktív tag
Ennyi penzert draga.
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
bollokcs80
Korrektor
Legjobbakkal is megesik AliceWake, a fő, hogy észrevetted.
A 8 megás ultrát leszámítva egész jó, kérdés, hogy errefelé lesz-e és mennyiért.
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
jacis
nagyúr
Létezik még a HTC?
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Alaaf Pi
senior tag
Ezzel az egy képpel tudták bemutatni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest