Elnéztük a mai dátumot

Nem holnap, ma mutatkozik, pontosabban mutatkozott be a HTC U24 Pro, csak elnéztük (mármint én) egy nappal a dátumot.

Valahogy elkerülte a figyelmem, hogy már 12-e van, úgyhogy a HTC nem holnapra időzítette a HTC U24 Pro bemutatóját, hanem mára. Ami ugye, mint utóbb számomra is kiderült, június 12. A készülék a várakozásoknak megfelelően Snapdragon 7 Gen 3-as szettel debütált 12 GB rendszermemóriával és 256 GB microSD-vel bővíthető belső tárhellyel kiegészítve.

Klasszikus értesítő LED <3
Klasszikus értesítő LED <3 [+]

A lényeg viszont, hogy nem csak 3,5 milliméteres jack is található a készüléken, de egy kéttónusú értesítő LED is, méghozzá az előlapon, amit egyébként a 6,8 hüvelykes, 1080 x 2436 pixel felbontású, ívelt kialakítású, 120 Hz-es OLED panel dominál. A 167,1 x 74,9 x 8,98 milliméteres, 198 grammos ház IP67-es minősítéssel rendelkezik, a 4600 mAh-s telep pedig vezetéken keresztül és anélkül is tölthető megnövelt tempóban; előbbi 60 watt, utóbbi 15 watt teljesítményt jelent, töltésmegosztásra Qi alapon pedig 5 watton van lehetőség.


Jack <3

A hátlapra ezúttal három szenzor került, a főkamera és a kétszeres optikai zoomot biztosító egység 50 megapixeles felbontással, a főkamera esetében OIS-szel, ezekhez pedig egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű kamera társul. Az előlapra szintén 50 megapixeles szenzor került autofókusszal. WiFi-ből elérhető a 6E szabvány, van NFC, a Bluetooth pedig 5.3-as verziószámmal áll rendelkezésre.

Egyelőre úgy tűnik, hogy a U24 Pro két színben (sötétkék és fehér) és egyetlen memóriakonfigurációban (12/256 GB) lesz választható 564 eurós áron, ami aktuális árfolyamon átszámolva körülbelül 222 ezer forintot jelent.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Hirdetés

Gamer laptop: már felveszi a versenyt az asztali pc-vel

PR Sokáig tartotta magát az a nézet, hogy a játékosoknak nagy teljesítményű asztali számítógépre van szüksége. Ez mára megváltozott: a gamer laptopok sem maradnak le mögöttük.

Előzmények

Hirdetés