Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
body007
üzenetére
Szia!
Tudom, nem ez volt a kérdés, de ezek a gépek 15ezerért mennek a jófogáson és valószínűleg BIOS zár nélküliek.
Meg a diagnosztika miatt valószínű sokat menne, vagy gyakori ki-be kapcsolás lenne, így SSD tárhely alá nem adnám és Intel i3-as proci alá sem, meg jó lenne bele legalább 4GB RAM. Ilyen gépek mennek 25ezerért.
Magyarán 25ezerért kapsz a célnak megfelelő(bb), erősebb, jobb, újabb gépet. -
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Cartman023
üzenetére
Lehet benne 3200-as, de valószínűleg nem fog 3200-on ketyegni, csak 2666-on.
-
-
Rodzser Mór
senior tag
Találtam egy ilyen weboldalt:
https://www.driversdownloader.com/hardware-id/pci/ven_8086&dev_0085&subsys_13118086Kismillió fájl van itt felsorolva. Gőzöm sincs, melyik kell a géphez.
És a hivatalos weboldalonoldalon sem tudom, hogy melyik lehet a géphez kellő:
-
Rodzser Mór
senior tag
Másik géppel szenvedek.
Megnéztem, amit írtál és az ottanii érték ez:
VEN_8086&DEV_0085&SUBSYS_13118086&REV_34Ez alapján nem találtam a HP support oldlalán. De nincs is kereső, hanem csak végignéztem az oldalon (vagy én vagyok a béna és nem találom a keresőt
[link]Egy kuhva keresőt berakhattak volna ebbe a weboldalba.
-
Rodzser Mór
senior tag
Köszi az infókat.
Egyelőre úgy döntöttem, hogy nem mókolom a BIOS-t. És a windows10-et sem erőltetem. Felraktam helyette a Win7-et, jó lesz az is. Főleg, hogy ahhoz van a HP oldalán driver. Így nem érhet meglepetés valószínúleg ( a drivereket még nem telepítettem), amíg a Win10-nél igen, ha mégsincs hozzá driver.A HP Support Assistant az egy driver letőltő program, ami összegyűjti, hogy mire van szüksége a laptopnak és össze is gyűjti és rá is telepíti? Mert ha igen, akkor nem mazsoláznék manuálisan a temérdek megjelentített driverből és programból.
-
Rodzser Mór
senior tag
Nem a gyári support oldalán google keresővel találtam W10-hez drivert a masinához,
https://www.driverscape.com/manufacturers/hp/laptops-desktops/hp-elitebook-8460p/707,
de ilyenkor motoszkál bennem, hogy mi lehet ezekben és miért nincs fent a gyárti HP support oldalon, amit azért elég komoly odafigyeléssel frissítenek.Ennyire nem vagyok pro user. Nem tudom, hogy kell BIOS-t frissíteni, még sosem csináltam

Hol találok hozzá leírást vagy valami segédletet? -
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok!
Elitebook 8460p-re szeretnék Windows 10 drivert.
Viszont a hivatalos support oldal szerint nincs Windows10-hez driver. Legalábbis a lenyíló menüben nem ajánlja fel.
https://support.hp.com/hu-hu/drivers/selfservice/hp-elitebook-8460p-notebook-pc/5056942Tényleg nincs hozzá?
Windows 7-et kéne felraknom a gépre?
Nemrég vettem használtan, nincs rajta semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Motoros topic
- Robotporszívók
- Jogász topik
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

köszi!