Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• buke

tag

Boldog karácsonyt kívánok Mindenkinek !
    Kész lett a coriolis és azon csodálkoztam, hogy egy pillanatra úgy látszott ennek az elkészültéhez nem kell kimenni más rendszerekbe állomásokhoz. Két tétel hiányzott csak a lenti planetary outpost (típusa: civilian) adta anyagok közül. :R
    Aztán történhetett valami, de 2 kategória komplett eltűnt -- gondolom a készleteket felvásárolta valaki (-k). Ezek az agro--> a Food teljesen eltűnt, ipari anyag, technologi stb. voltak. Gondolom itt most nagy a mozgás az ünnepek miatt.
    Nem értem ennek a működését, a bolygó jellege alapján a kiindulási gazdaság típusok sorrendje:
    1.agriculture 2.extraction egyenlő arányban 140-140 %. Erre raktam a refinery-t adó planetary portot. Elnevezése az Outpost fő gazdaságának: Agriculture !! Mégis a termelt mennyiségeknél az agro volt jóval kevesebb. Ezen a bolygón már a felszínen még 1 helyem van, oda tegyek akkor agro settlementet ? Máshol vannak helyek, de az már csak gyenge kapcsolatot adna ki.
    Elvileg lehet olyan rendszert gazdaságilag össze rakni, ahol tk. minden is van ?? :D
    Ez a kis tudás kb. 100 ezer tonna hordásába került. Szóval ezt nem lehet győzni. A kíváncsiság hajtott.

Új hozzászólás Aktív témák