Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • baphomet

    senior tag

    Minden, amit tudni akartál a 2.1 csempészésről, de soha nem merted megkérdezni rovat.

    Rtitusz korábban felrakott képe nem volt kamu, valóban tud így kinézni a Robigo-i mission board:

    Megjegyzem, ezek elite ranggal és 100%-os puszi-puszi barátsággal járó jutalmak, valamint a devek már közölték, hogy ez véletlenül sem volt szándékos. Számíthatunk rá, hogy egy kellően nagy osztóval töltik fel a nerfgunt ebben az esetben.

    Így fest a küldetés közelről:

    Szkenneléssel nem bukjuk el, csak kevesebb lesz érte a jutalom. Legalábbis itt azt írják:

    Hagytam magam leszkennelni, de hülye voltam és nem jegyeztem meg, hogy végül mennyit is kaptam a küldiért, de, ha kevesebb is lett egyáltalán, akkor csak néhány tíz, vagy százezerrel, mert arra viszont határozottan emlékszem, hogy 40 milliónál többet kaptam érte.

    Rendőr nem zaklatott útközben, de elite kalózok többször rámugrottak SC-ben. A jó öreg csempész Asp konfiguráció tette a dolgát, simán kereket tudtam oldani. Nem igazán akartak szkennelni a célállomásnál sem, többször is belandoltam SR-rel és anélkül is.

    A patch notes szerint mostantól az SR hatással van az NPC szkenre. Nekiálltam hát szambázni az orra előtt egy zsernyáknak, 2-300 méterre voltam tőle, mikor elkezdett szkennelni, simán elboostoltam és szken nem futott le, és nem kezdett el üldözni sem. úgyhogy lehet valami a dologban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák