Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
[SSL] közösségi fórum:
Gratula mindenkinek, aki részt vett a mai Munfayl-Crevit küldetésekben!MUNFAYL
Munfayl Labour: 97% [up] (Control)
Jet Central Company: 0% [down]
Munfayl Law Party: 0% [down]
Munfayl Gold Council: 0% [down]CREVIT
Munfayl Labour: 92% [up]
Crevit natural services 4% [down]
Revolutionary Party of Crevit 0% [down] (Control)
Mob of Crevit 0% [down]
Traditional Crevit Front 0% [down] -
-
törölt tag
válasz
rtitusz
üzenetére
Ne add fel kolléga.

Én már jövök visszafelé. úgy kb 3000 - 2000 LY-től kezd
el a tervező lassulni, és behalni. A megoldás egyszerű:
maximum 30-60 Ly-es (2 ugrás) utakat tervezni. Azt pöccre hozza.
Néha 90-100-at is. De az ritka. Bosszantó, de ez van.
Én már jövök ki belőle, de még mindig lassú. Alig várom, hogy újra 1000-et
tudjak tervezni, mert így tényleg nagyon lassú. De valamit valamiért.
-
Urby66
aktív tag
Na én is könnyebb lettem 37,49€ -val.

Remélem nem bánom majd meg...... -
-
Urby66
aktív tag
válasz
rtitusz
üzenetére
Nem tudsz mondjuk 100 fényévenként kézzel kijelölni célt? Az csak kb 8-12 ugrás/ 100 fényév. Így nem lesz optimális az útvonal de megleszel mondjuk 2000 fényévből. Az a baj, hogy a középpont felé haladva sűrűbben vannak a csillagok, és sokat számolgatja az optimális útvonalat. Ezért mindenképp a gyors útvonal tervezést kell választani. Majd megnézni, hogy annál a csillagnál ahol szaggatott lesz a vonal tudsz-e scoop-olni. (De ha már olyan messze vagy ezt nyilván nem kell mondanom! :-) )
-
rtitusz
őstag
Kész. Lassan feladom, nem lehet eljutni a rohadt SgrA*-hoz, mert képtelen útvonalat tervezni, kifagy az agész gép. Már minden trükköt próbáltam, semmi nem segített. 1 órája próbálok útvonalat tervezni, 1300 fényévre vagyok már csak, de így lehetetlen eljutni.
-
Viper26
nagyúr
Úgy néz ki év végén landolunk, bár az árazást b@sszák meg...
-
duvi
nagyúr
Ha már árfolyamok és vásárlás. A hajófestéseket még nem "nerfelték"
Ekkora összegnél nincs olyan hatalmas különbség, de ha már veszünk (pl. akció idején), akkor legyen a legolcsóbb
Példa:
Python Tactical Paint Pack
375 RUB = 1 657,50 HUF
6 EUR = 1 862,70 HUF
7 USD = 1 989,33 HUF
5 GBP = 2 206,00 HUF -
duvi
nagyúr
-
rtitusz
őstag
A tegnap előtti patch óta borzalmasan drága a modul javítás, kb. 1% javítás a modul árának 10%-ba kerül. Jobban jár az ember, ha AFMU-t használ vagy eladja és visszaveszi a modult.
-
ooooobi
őstag
válasz
warcat
üzenetére
Igen, úgy néz ki emeltek minden Rub árat. Èn csak a Horzizonst vettem 2999-750ért ma már egy ezressel többet kéne adnom érte. Pillanatra megremegett a kezem a lifetimera, de az túl sok egyszeri kiadás, még ha a végén lehet többet is fogok fizetni összeadogatva. Talán ha nem játszanék semmi mással, csak az elittel.
-
raytrace
csendes tag
Jelentem:
Windows 8.1 upgrade win10 a játék működik, viszont a Saitek x52-es behal win10 alatt - drivert softvert telepítettem hozzá - játék közben, sőt az oprendszert is hazavágja, kifagy. Downgrade-elnem kellett, hogy játszani tudjak 8.1-re.
Valaki meg tudja erősíteni, vagy csak én bénáztam el valamit? -
duvi
nagyúr
[SSL] közösségi fórum: BREAKING NEWS: EXPANSION CRITICAL
-
rtitusz
őstag
Horizons.
WINDOWS HARDWARE SPECIFICATION:
To Be Announced
Network Broadband Internet Connection
A Graphics Card That Fully Supports DirectX11 Or Greater - Shader Model 5.0 Or Greater
There are no regional restrictions, although the game may not be localised into your language. -
rtitusz
őstag
Nem tudom hogy tudjátok-e, de az új kiegészítővel nő a játék gépigénye, DirectX11 és ShaderModel 5 kompatibilis videókártya lesz a minimum.
-
duvi
nagyúr
[SSL] közösségi fórum:
Elkezdődik a frakcióvezető karakterének tervezése. Aki szeretne részt venni az ötletelésben, az ITT tud hozzászólni a témához. -
Bibgr0
aktív tag
válasz
rtitusz
üzenetére
Köszi a linket!
Előkerül benne pár kérdésünkre a válasz is a dev-ektől:
- jövő héten mutatnak majd ingame cuccokat a Horizon-ból
- kb hasonló időszakra szól a Horizon (season 2), mint amire az alapjáték (season 1), tehát kb 1 év fejlesztései lesznek benne
- a season 1 kb 1.0-tól 1.5-ig tart
- különálló season-ként kezelik és nem kiegészítőként tekintenek rá, és ezért nem gondolják, hogy olcsóbban kellene adni a korábbi season-okat megvásárolt játékosoknak
- csak a légkör nélküli égitestek lesznek benne. légkör, állatok, növények nem.
- egyenlőre nem osztanak meg részleteket arról, hogy mi kerül még be a season 2-be
- a community team már dolgozik azon, hogy játékosok által létrehozott sztori elemeket is be lehessen tenni a játékba(CQC szerverproblémák vannak jelenleg, dolgoznak rajta)
-
rtitusz
őstag
Dev. update - 06.08.2015
-
VitoSagi
tag
Köszönöm mindenkinek, ez így tényleg érdekesnek tűnik!

-
warcat
veterán
válasz
VitoSagi
üzenetére
Játékosok által készített felszerelés.Általában különféle alapanyagokat lehet/kell gyűjteni abból gyártod le,általában befolyásolható,de legalábbis változó tulajdonságokkal.
Pl pajzsgenerátor kapcsán: a boltban kapható "alap"verzióhoz képest egy általad gyártott lehet erősebb,gyorsabban töltődő,lehet x% esély az energialövedékek visszaverésére ésatöbbi.Csak a készítők képzelete szab határt.
Szerk.: kis sunyik besurrantatok elém,nembaj én közben kerestem 1.3m kreditet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
feldeci
tag
válasz
VitoSagi
üzenetére
Tárgyak / erőforrások kombinálása, hogy valami más / jobb tárgyat / erőforrást kapj.. pl mittudomén grindolsz 20 óra alatt 30 ritka fémet, másik 30 óra alatt 40 ultraritka PP alkatrészt, aztán keresel még 1 PP tervrajzot aztán valahol egy üzemet ahol csinálnak neked belőle 9A PP-t és máris van +60 órád a játékban.
Elképzelni nem tudom hogyan fog ez az Elite esetén működni. -
Bibgr0
aktív tag
válasz
VitoSagi
üzenetére
Van a loot: mindeféle tárgy amit az ellen dob, amidőn elhaláloza.
Ezekből a loot-okat lehet szétszedni és összekombinálni egymással. Ez a crafting. Pl karoszéket szétszeded és lesz léced + szöveted. A lécet egy baltával kombinálva lesz egy karód, amivel ha kombinálsz egy üvegdarabot és a szövetet, lesz egy dárdád. Vagy egy sidewindered :-D
Ja és tárgyakat jó eséllyel lehet majd adni, venni a kereskedőknél is. Szóval izgalmasan hangzik.
-
duvi
nagyúr
válasz
rexsimus
üzenetére
- Repülhetünk a felszín közelében, sőt harcolni is lehet (akár wingekben) majd: "Wings can be used on the planet surface Co-operation."
- A bolygófelszíni járművekkel (SRV) lehet majd ugratni és manőverezni is. Főleg az alacsony gravitációjú bolygóknál: "Thrusters in each wheel will allow you to jump. On low gravity planets, jets will rotate round and force you on to floor for traction - to stop you floating away"
- Bolygófelszínen találhatunk ritka ásványokat, kalózbázisokat, lezuhant űrhajókat/roncsokat: "Planets will also have rare minerals, pirate bases, crashed ships."
- Minden hajó képes lesz SRV-t szállítani, de nem minden hajó tudja az összes típust tárolni.Többféle SRV típus lesz, különféle feladatokra specializálva.
- Bolygófelszíneken lesznek felszíni bázisok, ahol dokkolhatunk és kereskedhetünk is, vagy egyszerűen csak leszállunk: "Planets can have surface bases where you can dock and trade, or you can just choose to land in the middle of nowhere and drive about."
- Nem lehet leszállni minden légkör nélküli bolygón. Van ahova engedélyre lesz szükségünk (úgy mint most a permit köteles rendszereknél). Ezektől eltekintve bárhol leszállhatunk majd: "You can't land on every airless moon/planet - some are closed off and require a permit. Any other in the universe is available."Mivel elég gyenge az angolom, kérem, hogy javítsatok ki, ha valamit rosszul fordítottam!
-
duvi
nagyúr
válasz
CactuS
üzenetére
"a crafting rendszert én jobban hiányolom, mint a landing modult."
Azt pont megkapod a kieggel
"A Season of Content
The second major update for Elite Dangerous: Horizons will release in Q1 2016 with more expansions to follow.
This second major update will include additional gameplay-focused content including an all-new game-changing loot and crafting system." -
Sylc
senior tag
[SSL] Munfayl rendszer celok:
Civil war veget ert, Niki orbit megkaptuk.
Most jon a grindelos resze, kereskedni es kuldizni kell ujra, elvileg par nap mulva Samson-ert lesz harc ha toljuk.
Mindemellett Crevit-be is menni kell kuldizni, tobbnyire Crevit es Munfayl kozott kell ide - oda kuldizni (csak Munfayl Labour-t vedd fel, kiveve charity, azt az ellennek kell felvenni).
Ami economy-t segiti, kereskedelem Bondarek vegponttal.
Ja igen, a fenti az kotelezoen vegrehajtando mindenki szamara aki ugy gondolja, hogy esetleg van kedve hozza

-
warcat
veterán
válasz
CactuS
üzenetére
Kérdés az,hogy mennyit játszol mostanság,illetve majd a megjelenés környékén.Én garantálom neked,ha a játék közelében vagy és az orrod elé dörgölik,akkor el fogsz csábulni csak akkor már a mostani kedvezmény se lesz.
Steam sale kapcsán meg azt tudom mondani,hogy karácsonyi/téli vásár alatt csak valami alapjátékot is tartalmazó csomagot fognak erősen akciózni, ismerem már ezt a hozzáállást,ugyanazt csinálják mint a Rockstar.(Elhiszem,hogy nehéz a csóringerek helyébe képzelni magukat amikor hazavisznek vagy 3000 fontot havonta)
Tehát lesz mondjuk az alap + Horizons89.90€helyett csak most! 49.90/44.90-ért, maga a Horizons meg kap egy 20%-ot amivel ugyanott leszel mintha most megvennéd. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz
baphomet
üzenetére
Hát nem mondanám azt, hogy meggyőzött, még így se.
Jelenleg maximum steam sale alatt látok esélyt a kieg megvételére, bár ebben szerintem az is benne van, hogy a crafting rendszert én jobban hiányolom, mint a landing modult. Szerintem az hosszabb távú célokat tud adni a jatekmenethez.A preorder bonusz meg hát... Soha nem a hajó a drága, hanem a felfittelése.
-
rexsimus
aktív tag
válasz
Diopapa
üzenetére
Gondolom majd ott is csak légkör nélkülieken.
Viszont felmerült bennem egy érdekes gondolat.
Csak leszállhatunk a bolygón, és onnantól csak kocsikázni lehet, vagy repkedhetünk is a felszín közelébe. használhatunk-e fegyvereket, pl hogy kilőjünk felfedező járgányokat, vagy az FPS modul után pl sétálgató emberkéket
-
-
rtitusz
őstag
Cobra Mk.IV.

-
baphomet
senior tag
válasz
gigafun
üzenetére
Sidewinder? Tud ám rémálom lenni.

Tegnap kalózvadász küldetést teljesítve kirántottam egy NPC sidey-t normál térbe a könnyű zsákmány reményében. Fél percen belül 7 kis barátja érkezett a megsegítésére.
Egy B kategóriás Eagle volánja mögül egy csöppet reménytelenné vált a helyzet, lehervadt a vigyor és azon kaptam magam, hogy már az életemért küzdök.
Keményebb volt, mint előző életemben egy Pythonnal nekiugrani egy Anacondákkal teli SSS-nek. SC-be visszaugorva újra körülnéztem, mind ott voltak. Egy 8 fős NPC Sidewinder wing terrorizálta a rendszert. Ilyennel eddig még nem is találkoztam. -
baphomet
senior tag
válasz
CactuS
üzenetére
Erre Michael Brookes egyelőre ennyit mond nekünk:
"The game will be playable without the season content and development will continue for all versions of the game. Where changes are quite fundemental (like some aspects of missions) then that would be available to all players. Other content and features would be specific to the seasons. So the simple answer is yes, there will be continued development of the core game. We'll reveal more details as we progress.
" -
CactuS
Arcképgyáros
válasz
baphomet
üzenetére
Bár én csak mobilról követem az eseményeket, de nekem is baromi drágának és gyomorforgatónak tűnik ez az egész. Főleg úgy, hogy az alapjátékon még bőven lenne mit csiszolni, de ha jól értem akkor az 1.4 után gyakorlatilag érdemben nem foglalkoznának már az alapjátékkal... De ha megveszem a kieget akkor ahhoz persze jönnek majd patchek... Vajon az e:h-ban helyreteszik majd pl. A PP hibáit? Vagy az külön kieget kap?
Jelenleg úgy érzem, hogy előbb fogok befektetni egy SC/NMS-be, mint az elite következő kiegjébe. -
Htibimor
senior tag
válasz
e00dgy
üzenetére
Istenem, de jó is lenne!
A Condam 500 milliós már, passzióból RES és CZ riogató lettem. Kellene valami ami újra megmozgatna egy kicsit. Vagy pedig elindulok felfedezni vele. Főleg most, hogy több tankot is fel lehet szerelni a hajókra. Állítólag jó pénzt lehet vele keresni, plusz esetleg az ELITE rang is összejöhetne vele ebben is. Vagy rágyúrok a kereskedésre ott is van még min javítani. Ja, és rangom nincs egyik fő frakciónál sem! 
-
rtitusz
őstag
Összeszedtem, hogy a következő évek bővítményei mik lehetnek, amikért majd talicskázzuk a pénzt a Frontiernek.
- FPS
- légkörrel rendelkező bolygókra szállás
- Thargoidok
- legénység és multicrew hajók
- Story Mode
- ... -
macy
addikt
Srácok, csak nehogy megszívjátok és a rubelben vett cucc régiózáras legyen. Túl nagynak tűnik az árkülönbözet.
-
rtitusz
őstag
Lehiggadtam, szarok bele, úgy se igazán mentem nyaralni, megrendeltem. Rubelben, hogy kísérletezzem, PayPal-lal.
A 2999 rubelből lejön 750 mint loyalty discount, ez megy be fizetéskor, a paypal már $35.67-t mond, mert átvált, a bankszámláról 10.603,- Ft lett lehívva.
-
gigafun
senior tag
válasz
Urby66
üzenetére
Egy kicsit én is igazságtalannak érzem, hogy az új vásárlók sokkal olcsóbban kapják meg, mint mi, az érme mások oldalán viszont ott van az, hogy eddig is játszottam vele kb 800 órát, és még mindig játszom. Ez a DLC megjelenéséig bőven 1000 óra fölött lesz, amivel ha elosztom a vételárat, az óránként kevesebb, mint 15 Ft.
Ráadásul, a bétások szintén moroghatnának, hogy milyen drágán vették, mert én, "csak" 50 ojrót fizettem érte.
Egyébként szerintem lejjebb fogják vinni az árat, mert így működik a kereskedelem. Én még 50 ojróért vettem, és nem akartam várni, hogy csökkenjen az ár, most meg már csak 37,50.
Először mindig magasabb áron kínálnak egy portékát, és megveszik azok, akiknek nagyon kell és/vagy megengedhetik maguknak. Aztán amikor ennyiért már nem veszik, akkor csökkentik az árat. Így lehet a piacot lefölözni. A végén már mindenkinek meg van, akinek kell, és mindenkiből annyit szedtek ki, amennyit csak lehet.
Az a fránya OFF kapcsoló.
-
Urby66
aktív tag
válasz
rtitusz
üzenetére
Azzal egyetértek, hogy pénzt kérnek ezért a kiegészítőért, és hajlandó is vagyok fizetni érte.
rtitusz kollégának szerintem csak részben van igaza, mert igaz, hogy a játékban rengeteg kiaknázatlan lehetőség van, de szerintem ami bent van az jól működik. A játék jól optimalizált nekem még egyszer sem fagyott ki és már van benne vagy 100 órám mégsem unalmas annyira, hogy sosem vegyem elő többet.
Ami igazságtalan az az árképzés. Az ok, hogy elkérnek a kiegészítőért mondjuk 40€-t de az már nem, hogy az új belépők jelentősen olcsóbban jönnek ki mint a veteránok, akik még 1.0 vagy az előtti állapotban bizalmat szavaztak a játéknak. -
Íjász001
tag
Munfayl hírek????
-
rtitusz
őstag
válasz
rtitusz
üzenetére
Még valami. Szép és jó az új tartalom, de az alapjáték már sosem lesz igazán befejezve? Úgy érzem, hogy amit az évben kaptunk, mint új tartalom, az igazából olyan dolog, amiknek már decemberben benne kellett volna lennie. Wings, mint extra tartalom egy multiplayer játékban? Ne röhögtessenek már. Alapvetően december óta foltozzák a játékot, és rengeteg hatalmas lyuk tátong még mindig rajta, amiket úgy érzem a Horizons megjelenésével (ami szintén totál félkész lesz, kalapom rá!) szépen el is felejtenek.
-
rtitusz
őstag
válasz
rexsimus
üzenetére
Egy £25-os árat éreznék maximum reálisnak régi tulajok számára, és új belépőknek meg mondjuk 40 a játék maga, 20 a kieg, ha egyszerre veszi, tehát 60-ért kap most akciósan egy csomagot. Mi meg a 25-ből kaptuk volna a -£10-ot, és mindenki boldog lenne, már ami a játékosokat illeti. És szerintem sokkal többen és könnyebb szívvel is ruháznának be rá. Ami nálam még kiborítja a bilit, hogy évente kiadnak majd ugyan ennyiért egy kiegészítőt. Értem, hogy kell a pénz, és nem előfizetéses a játék, de ha évente megveszem a legújabb kiegészítőt, akkor van egy 1200 forintos rejtett havidíjam, amit már csak puszta elvből sem vagyok hajlandó elfogadni.
-
Htibimor
senior tag
Hát én megrendeltem! Vagy jól tettem vagy nem, de ez már a jövő kérdése lesz.

-
rexsimus
aktív tag
válasz
rtitusz
üzenetére
Nem csodálom. Amit nagyon nem értek, az a csomag. Ok, hogy van olyan amiben benne van az alap is, ez jó, meg kell is, de külön, csak a kieget miért nem lehet megvenni?
És ezen még az a -10 font sem segít, mert senki nem ennyiért vette az alap játékot. Még gesztusnak sem elég, én inkább alamizsnának érzem. -
rtitusz
őstag
válasz
rexsimus
üzenetére
Amúgy az egész közösség (reddit, FD fórum) felrobbant az árazás miatt. Kifizettem 50 eurót a játékért. Most megveszem 40-ért a kiegészítőt, akkor már 90-et kifizettem. Aki viszont most veszi meg, az 50-ért megússza az egészet. Ezt a logikát követve, lerakom 4 évre a játékot, és 4 év múlva 4 kiegészítővel együtt 50-ért megveszem az egészet, és jól jártam. Ez egy nagyon elbaszott egy árazás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- nVIDIA GeForce GT240M 1024MB laptop videókártya
- minigép/ i5 6500/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ HP800G3 35W/ számla/ garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztán egy nagy üres lyukért. Egy tértorzulásért, meg egy nagyobb fajta

Ekkora összegnél nincs olyan hatalmas különbség, de ha már veszünk (pl. akció idején), akkor legyen a legolcsóbb 

Elképzelni nem tudom hogyan fog ez az Elite esetén működni.

Jelenleg maximum steam sale alatt látok esélyt a kieg megvételére, bár ebben szerintem az is benne van, hogy a crafting rendszert én jobban hiányolom, mint a landing modult. Szerintem az hosszabb távú célokat tud adni a jatekmenethez.
Egy B kategóriás Eagle volánja mögül egy csöppet reménytelenné vált a helyzet, lehervadt a vigyor és azon kaptam magam, hogy már az életemért küzdök.