Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
fpeter07
veterán
2018. 10. 20. Zengő Csúcstámadás
Aznap volt ttt túra is, de korai volt, ezért mi a magunk útját jártuk. Gyönyörű a Mecsek ezen rész is. A csúcsra vezető út különösen combos volt. Fenti mérőtoronyba is fel lehetett mászni, így elmondhatom magamról, hogy valóban voltam a Mecsek Csúcsán.Este pécsváradi leányvásár. Betoltam egy Leberkäse-t, ami nem volt nagy, de cserébe jó drága volt. Pia nélkül nehéz volt elviselni ezt a nagy tömeget. Egy németből hozott sör azért lecsúszott.
A koncerten teljesen elzsibbadtak a lábaim. Kowalskyék miatt megérte fagyoskodni. Sajna a hangosítás nem volt jó, meg szerintem a helyszínt is kinőtte a rendezvény. Elképesztően sok embert vonzott.Őszi hangulatképek:
Izmozó portré a csúcson:
Büszke templom:
A célpont távolról:
Aktív témák
- Ulefone Armor Pad 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A koncerten teljesen elzsibbadtak a lábaim. Kowalskyék miatt megérte fagyoskodni. Sajna a hangosítás nem volt jó, meg szerintem a helyszínt is kinőtte a rendezvény. Elképesztően sok embert vonzott.