- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
fpeter07
veterán
2018. 10. 20. Zengő Csúcstámadás
Aznap volt ttt túra is, de korai volt, ezért mi a magunk útját jártuk. Gyönyörű a Mecsek ezen rész is. A csúcsra vezető út különösen combos volt. Fenti mérőtoronyba is fel lehetett mászni, így elmondhatom magamról, hogy valóban voltam a Mecsek Csúcsán.Este pécsváradi leányvásár. Betoltam egy Leberkäse-t, ami nem volt nagy, de cserébe jó drága volt. Pia nélkül nehéz volt elviselni ezt a nagy tömeget. Egy németből hozott sör azért lecsúszott.
A koncerten teljesen elzsibbadtak a lábaim. Kowalskyék miatt megérte fagyoskodni. Sajna a hangosítás nem volt jó, meg szerintem a helyszínt is kinőtte a rendezvény. Elképesztően sok embert vonzott.Őszi hangulatképek:
Izmozó portré a csúcson:
Büszke templom:
A célpont távolról:
Aktív témák
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Synology DS120j NAS
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A koncerten teljesen elzsibbadtak a lábaim. Kowalskyék miatt megérte fagyoskodni. Sajna a hangosítás nem volt jó, meg szerintem a helyszínt is kinőtte a rendezvény. Elképesztően sok embert vonzott.