Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- NVIDIA NVFP4: itt az új, 4 bites lebegőpontos AI adatformátum
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
Aktív témák
-
fpeter07
veterán
A hét konditerem tesztekkel, illetve interval kerékpáredzésekkel telt. A konditermekről: viszonylag sok edző hely van a városban. Van ahol csak fitness terem van, van ahol konditerem. Mivel az ugrabugrálást sosem tartottam élvezetes sportnak, csak a konditermeket néztem meg. Az alap konditermek eléggé hasonló árban vannak. 4 helyen voltam. A legolcsóbb ingyenes volt, a legdrágább 900 Ft. Az ingyenes meg fog szűnni, szóval a teszttel sokat nem értem. De ingyenesen kondiztam egyet.
A másik végpont az a főtér melletti kondi. Szerintem annyival nem jobb hely, mint amennyivel többet kérnek el érte. Egy másik delikvens a Spar felett a negyedik emeleten található. Remek hely, de nekem a lépcsőzésre nincs igényem. Szerintem a legjobb fekvésűnél fogok venni egy bérletet. Nem tűnt túlzsúfoltnak és jó gépek vannak, leírással. Mert az is szempont, ha tudod hogy kell használni az adott gépet.A kerékpáros utaim szép sorjában (leírás, képek a linken):
Volt egy kétperces intervalom [link]
Meg mivel brutál fáradt voltam egy egyperces (nem az Örkényé) [link]
Eszméletlen jó volt a fél szombatot átfeküdni... Hozzá kell szoknom még a heti 7 edzéshez. Meg rá is kellett pihennem a vasárnapi versenyre. Életem első országúti versenye volt. Megszenvedtem az úttal és az elemekkel, de sikerült teljesíteni. Élménybeszámoló róla: [link] Remélem a fotós csaj nem magának csinálta a képeket és eljut belőlük hozzám is kép.
Aktív témák
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Microsoft Excel topic
- Opel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA NVFP4: itt az új, 4 bites lebegőpontos AI adatformátum
- Linux Mint
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A másik végpont az a főtér melletti kondi. Szerintem annyival nem jobb hely, mint amennyivel többet kérnek el érte. Egy másik delikvens a Spar felett a negyedik emeleten található. Remek hely, de nekem a lépcsőzésre nincs igényem. Szerintem a legjobb fekvésűnél fogok venni egy bérletet. Nem tűnt túlzsúfoltnak és jó gépek vannak, leírással. Mert az is szempont, ha tudod hogy kell használni az adott gépet.