Új hozzászólás Aktív témák
-
scdlsc
senior tag
Photos applikáció. Ha én nem akarok alulra semmit kirakni, akkor is a kijelző alsó üres harmadán kell bámulnom a Customise and Reorder gombot. iPadOS esetén kiraksz valamit, akkor azt nem egy vékony csíkba rakja alulra, hanem az alsó egyharmadán üres kijelző jobb szélére.
Remote app eltűnt az óráról. Nincs. Ma még nem néztem a frissítés után, mert kezdem elfelejteni, hogy régen volt.
Timer elindítása után is tamagocsiként kell nyomkodni az órát.
Most még az alapértelmezett böngészőt is újra ki kellett választani. (Ez lehet nem az ő saruk és majd a 18.3-nál is kell választani? Mert akkor tényleg valakinek a......)
Hirtelen ennyi. Van még, csak most feltolult a vér a fejembe és nem jutnak eszembe.
szerk.: a Remote app nem tűnt el, csak a számítógépen található Music appot nem lehet vele egy ideje távirányítani, ugyanez a funkció telefonról hibátlanul megy
-
scdlsc
senior tag
Nem érdekel az AI. Engem az éredekel, hogy a sok sz@rt meg hibát, amit beleraktak az iOS 18-ba, meg a többi OS-ükbe azt végre teljesen kitakarítsák belőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged