Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.nagy
tag
Az, hogy telepítés után kinek mi a fontos szerintem eléggé személyre szabott. Én a telepítés utáni első lépéseket egy bash scripttel oldottam meg, ami minden szükséges első lépést elvégez. Így csomagtárolók felvétele, programok telepítése, egy-két beállítás.
Feltettem ide:
http://pastebin.com/BnsXyvqaHangsúlyozom ez az én megoldásom és az én program választékomra lett megírva!
Ha valaki használni szeretné, mentse el mondjuk install.sh néven, adjon neki futási jogot, majd Terminálban futtathatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest