- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A tokot is átvariálja a Samsung
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Azt hittem már rég megvagy vele és azért nem írtál, mert nincs semmi probléma...

Tehát támogatja a géped és beállítható a Legacy | UEFI boot. Utóbbit azért említettem, mert annál GPT lesz a lemez és nem kéne aggódni az elsődleges partíciók száma miatt. Vannak az UEFI-nek bizonyos előnyei, amit egy újabb Windows ki tud használni, de ott meg a dual-boot lehet kicsit körülményesebb / problémásabb. Viszont vannak jó leírások a beállításokra: [link], [link]. Tehát a Secure Boot és társai funkciókat kell általában kikapcsolni.
Amúgy a Windows 10 telepíthető Legacy módban, nálam is úgy van az egyik gépen. Aztán nekem mindegy melyiket választod, némi pro / kontra ugyanúgy akadhat mindkettőnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest