Hirdetés
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- iPhone topik
- Yettel topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
trigorin
üzenetére
Igazából a gyorsabb felfedezés miatt érdemes külön mászkálni velük a legelején. Lehet, hogy észrevesznek valami jó kis helyet városnak vagy találnak monszta figurákat, utóbbi még mindig nagy segítség.
Igen, öt város... általában négyet tudok lerakni az agresszív terjeszkedésnek köszönhetően, az ötödik már vagy outpost, vagy város. (Normál+small map.) Itt még van köbö ugyanennyi outpost is. Ismét kicsit módosult a honfoglalásom: most már beékelem a Rush-t, igen jól jön egy kör alatt száz aranyért egy új pioneer, akár az újonnan alapított aprócska faluban is, ahol még csak az alapokon dolgoznak.
Itt elhatároztam, hogy nem támadok meg senkit, így kínomban betámadgattam tűzföldre. Meglepett, hogy milyen szépen haladtunk! Az a sok strong meg epic nem is igazán az, ha felkészül rá kicsit az ember. Az mondjuk komoly volt, mikor tíz percen keresztül azt néztem, hogy ki legyen az az öt, aki bemegy firelandozni + persze összetrade-elgettem, hogy kin, milyen cucc legyen, milyen gyorsan támadjon etc.
Imádom a warriorokat, nagyon jó traitjeik vannak!szerk: elég durva lehet kezdőnek az a plusz 800 arany! Az 7 extra pioneer a semmiből!!! Ez még gyorsabb kombó, mint az enyém
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- További aktív témák...
- GAMER PC: RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5 /// RX 6900 XT /// 2x512GB SSD
- Legion 5 15IRX10 15.1" QHD+ OLED i7-13650HX RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- Precision 7560 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF RX 9070XT - O16G - GAMING - Teljesen Újszerű - Papíros Garancia!
- GAMER PC: RYZEN 7 9850X3D /// 32 GB DDR5 /// RTX 5080 16GB /// 512GB + 1TB SSD
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!