- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
trigorin
üzenetére
Igazából a gyorsabb felfedezés miatt érdemes külön mászkálni velük a legelején. Lehet, hogy észrevesznek valami jó kis helyet városnak vagy találnak monszta figurákat, utóbbi még mindig nagy segítség.
Igen, öt város... általában négyet tudok lerakni az agresszív terjeszkedésnek köszönhetően, az ötödik már vagy outpost, vagy város. (Normál+small map.) Itt még van köbö ugyanennyi outpost is. Ismét kicsit módosult a honfoglalásom: most már beékelem a Rush-t, igen jól jön egy kör alatt száz aranyért egy új pioneer, akár az újonnan alapított aprócska faluban is, ahol még csak az alapokon dolgoznak.
Itt elhatároztam, hogy nem támadok meg senkit, így kínomban betámadgattam tűzföldre. Meglepett, hogy milyen szépen haladtunk! Az a sok strong meg epic nem is igazán az, ha felkészül rá kicsit az ember. Az mondjuk komoly volt, mikor tíz percen keresztül azt néztem, hogy ki legyen az az öt, aki bemegy firelandozni + persze összetrade-elgettem, hogy kin, milyen cucc legyen, milyen gyorsan támadjon etc.
Imádom a warriorokat, nagyon jó traitjeik vannak!szerk: elég durva lehet kezdőnek az a plusz 800 arany! Az 7 extra pioneer a semmiből!!! Ez még gyorsabb kombó, mint az enyém
!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- Építő/felújító topik
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- PlayStation 5
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple Music
- További aktív témák...
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, karcmentes 85% akku (183 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!