- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
trigorin
üzenetére
Balansz-hibák? Az elején terjeszkedni kell, mint az atom, elállni a pioneerjei utját, ha lehet... az a Reilas is ember, nem? Minnyá megnézem...
No... nincs ez a srác rosszul összegyúrva, de nekem marhára hiányoza az Earth Apprentice Hammer, meg a Water Apprentice extra research. Tipikus odaverős alkat, tapasztalattal nincs gond, neki is van... én inkább varázsolgatok.
Ezt a karaktert, amit játszom vagy 20 játék után "lőttem be", hát Relias-szal biztosan nehezebb lenne. De a franc tudja, néha hiányzik az Airből a extra dodge... inkább a városfejlesztéssel lehetnek gondjai. A Propaganda az nem sokat segít... esetleg rush-olni a termelést... hát jah, harcos a lelkem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Bittorrent topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Google Pixel topik
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest