-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #4834 üzenetére
Nem vagyok ilyen gyilkos szellemiségű... Ez a karim a jóság és lovagiasság és bölcsesség megtestesítője.... SPOILER Igaz, SI-n már legyilkoltam fél falut, vacak 1000 aranyért
Szóval azt hiszem Sheogorath-ként eléggé megromlott az elmém ahhoz, hogy ilyen gonoszság férkőzzön a szívembe
OFF!
Nameg egyszer már voltam ezzel a karival mind tolvaj, mind gyilkos, de elszállt a mentés...
Viszont akkor sem zsebeltem ki a "testvéreimet" vagy épp fosztogató társaim. Néha kinyirogattam őket, meg játszadoztam, de aztán persze reload.
A Skooma-sokkal meg az a bajod, h béna vagy
El lehet lopni tőlük a cumót álmukban is. De aláírom, hogy valamiért nagyon nehéz, még magas skillekkel is, nem tudom miért.
Amúgy minek az neked? Azt vettem le, hogy épp egy küldit csinálsz?Én csak brahiból nyúltam meg, nameg szeretek szívni is, akkor minden belassul, meg világítok, meg futok mint az őrült
De küldi is lenne hozzá? Keresem már vagy egy éve....
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest