- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
válasz
WATERDACA #10824 üzenetére
Nem, nincs közelebb. És ezt én úgy mondom, hogy a Ragna platinán van, ezt meg véggijátszottam (platina nem lett, mert elbaktam az elején, sajnos vakon mentem végig). Én nem értem honnan jön egyáltalán ez a párhuzam. Ott van egy eléggé változatos harcmodor, amit menet közben is váltogathatsz, van segítő, minden is van. Itt nincs semmi hasonló. A pályahaladás, az egész felépítése sokkal inkább a NIOH-kra hajaz, de a pure gameplay meg a Sekiro egyszerűségére, ha már mindenképp párhuzamot akarunk húzni valahova. A Ragna a fegyvereivel, a pajzsaval, az áldásokkal (vagy mi a neve, régen volt már), mindenével bármilyen furcsa, de sokkal összetetteb játék, mint ez. És van benne KB 3 olyan boss harc, ami kimutat az egyébkénti öldökléscunamiből, de pont az a 3 tökre hasonlít a random soulslikek bossharcaira. Ebben van sok-sok ilyen van, és nincs benne semmifél öldökléscunami, meg ezrével jövő ellenfélhullámok.
A lecsupaszított pályadesign teljes ökörség. Ezeket szerintem olyanok írták le, akik nem játszották végig a játékot, csak látták az első két chaptert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Napelem
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest