- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
HaroWerks #61 üzenetére
Nézd amit te kaptál tőlem, tökéletes állapotban van. Mit kell azon ragozni. Ráadásul még meg is nézted amikor átadtam neked. Ellenben egy kukkot sem szóltál arról, hogy milyen állapotban van az a cd, amit te adtál nekem. Ezt nem mondanám teljesen tisztességesnek. A játék amúgy nem rossz.
-
válasz
HaroWerks #59 üzenetére
Hello!
Hát eléggé csalódtam az NFS3-ban. Nem is a játékban, hanem abban, hogy eléggé karcos a cd. Megbíztam benned, ezért nem is néztem meg mikor átvettem tőled. Őszintén ez így nem ér 500Ft-t sem számomra. Én tökéletes állapotban adom el a játékokat, a bundle-ket is, és még úgy is kevesebbért, mint te. Szeretném visszacserélni a AoM-ot erre, és persze visszakapnád az 1500 Ft-t is. -
simonzé
addikt
válasz
HaroWerks #26 üzenetére
Bocs, de nem figyelmetlen voltam, nem néztem, hogy ezek dobozosak... Valami jó szimulátor érdekelne elsősorban, Pl a Commanche4 meg a Jane's WWII Fighters. Sok pénzt nem adnék, de cserébe egy Genius F23 Joystick, vagy egy Genius G-08 gamepad lenne. Van még egy PCI SBpro komp. hangkártyám, meg egy 1*-es CD olvasóm
. Ezen kívül 10/100-as LAN kártya.
Van egy kb 100 oldalhoz használt Genius VividProIII Scanner is, amit 10e alatt nem adnék el, ha annyiért beszámítod, tárgyalhatunk erről is.
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Sorozatok
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Update 08.12. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest