- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Aktív témák
-
Draki
aktív tag
Totyic zárható!
A ramok elkeltek. -
Draki
aktív tag
Majd meglátjuk, de ha úgynézem hogy a legócskább modulok is 9K körül mozognak és még gari is csak max. 1 év van rájuk akkor szerintem ez korrekt ár. Nekem nem sürgős az eladás. Nagyot nem szeretnék bukni rajtuk. Agreszív időzítésekkel elég magas órajel elérhető ezekkel a jószággokkal, mondjuk úgy hogy egy Geil value memot minden téren megzabál... gyorsabb+nagyobb tuning potenciál. Ha valakinek minőségi 400-as modul kell elérhető áron akkor ez jó választás.
[Szerkesztve] -
jap
aktív tag
én nyár végén alig tudtam megszabadulni 13k-ért a 466-os ST-imtől, pedig vitték az 530-at.
Sok szerencsét kívánok! -
Draki
aktív tag
Ja elfelejtettem hozzátenni, hogy ha vkit érdekel a dolog akkor nyugodtan hívjon fel telefonon, mert úgy egyszerűbb és gyorsabb a párbeszéd, számom az adataimnál!
-
Draki
aktív tag
Szóval eladó lenne ez 2db ramocska. Párban gyönyörűen mennek. Néhány nappal ezelőtt vásároltam őket tehát zsír újak. 5 év gar van rájuk. Egyszer voltak gépben tesztelésre. Az eladás oka 2db Kingmax hardcore modul.
Nálam cl 2.5-ben 440-en mentek. (Abit KN8-Ultra lapban.)
Ár: 12K/db (Én 12800-ért vettem őket a PH!-en keresztül.) Szóval alkudni csak fölfelé...
Aktív témák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest