Hirdetés

Aktív témák

• MC Pite

veterán

Üdv népek!

Eladó 2×512 Adata Vitesta ramom. Hynix D5ösek, asszem ezzel mindent elmondtam...
    Ezeknek a különleges tulajdonságuk, hogy kivételesen full rendesen rajtuk vannak a bordák, ami sem ezekre, sem a zöld bordás konkurenciára nem szokott jellemző lenni.

(Mikor még nem érkezett meg a lapom, de ramokat már megvettem, haverhoz vittem az exlapomba (dfi nf3) összehasonlítani az ő Hardcorejaival. Mindekettő 266 környékéig stabil, CAS2,5et 1Tben viszik 500on, csak annyi volt a különbség, hogy az enyém tapintásra 8-10°kal melegebb volt... Én elötte körbenéztem, és tetszett is hogy rendesen rajtuk van, és mikor kiszedtük őket és összehasonlítottuk beigazolódott a gyanum, csupán a jó hővezetés miatt volt melegebb, mindkettő dettó chipes(az _éppen_ D5ös volt, mert vannak D43asok is közte) és 2,8Vot kaptak. Utána haver csinált fém füleket ami jobban rászorítja övére a bordát/hővezető szallagot .)

Ahogy egyik kollegától nyúltuk többen: Ha drágának tartod, lehet hogy ez nem neked van . Ennyi.
    Ára: 28K

Akinek ennél olcsóbban kellene, szerezzen, sok sikert hozzá :R .

Keresek még képet, asszem van vhol... az alsókról van szó:
    [kép]
    http://mcpite.uw.hu/ramok.jpg

Aktív témák