- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Finwe
őstag
Üdvözlet!
Ma fizikailag is visszakaptam a ramjaimat és mennek 500-at.
Tehát teljesítik ami rájuk van írva és nekem csak ez volt az elvárásom.
Nem adom el.
Köszönöm az érdeklődést és a segítséget! -
Finwe
őstag
Üdvözlet!
Ma fizikailag is visszakaptam a ramjaimat és mennek 500-at. Tehát teljesítik ami rájuk van írva és nekem csak ez volt az elvárásom.
Nem adom el.
Köszönöm az érdeklődést és a segítséget! -
Finwe
őstag
Mindenki!
Légyszives olvassátok végig a topicot!
Különösen a # 18. hsz-tól!
A helyzet az, hogy a gariból csak holnap (okt. 20.) kapom vissza a ramjaimat, utána döntöm el, hogy tényleg eladom-e. Ha bírja az 500-at az új lapomban akkor valószínűleg nem. Max később!
Magyarázat a # 18-, # 20-ban!!!
A tesztek után nyilatkozok a topic sorsáról.
Köszönöm az érdeklődést. -
eXact
csendes tag
én most azonnal vinném a ramokat 28k-ban!
-
Speed
addikt
Nekem lenne 2X512 Kingston HyperX (kékbordás) 533mhz-s garis ramom esetleg értékegyeztetéssel cserélhetnénk
-
Finwe
őstag
Kösz az up-ot. Nyitok a lapnak egy új topicot!
A rammal megvárnám, hogy az újak hogyan mennek és lehet lesz még ebből a ram cseréből valami. -
HZSolti
tag
Up,
Ramot akartam cserélni, de látom nem aktuális már.
[Szerkesztve] -
Lui76
őstag
Hát csak hogy jót is mondjak .
_Nekem stabilan megy már éve eleje óta 500-on
ilyen lapban a kingmaxHC semmi baja pedig
ez sem párban volt (igaz dobozos ,zöld hűtéssel)
Szerintem jó ez a lap -nekem még nem volt egyse
ennyire problémamentes. -
Finwe
őstag
Hoppá-hoppá!
A ramok helyett az alaplapom eladó, GA K8NS Ultra 939, tuningban a ramokat 470fölé nem nagyon engedi stabilan de ettől még kiváló lap!
A procim 2,3GHz-n stabilan fut, alapfeszen! Garancia is van rá, szintén tavaly Dec. környékén vettem.
Árról van elképzelésem, de elöbb mindenki dobja be az ajánlatát!
A lap:Bővebben: link
(ha nem megy majd itt a dolog nyitok neki új topicot, amíg nem muszáj addig nem) -
Daem
csendes tag
Üdv!
Bocs hogy ide pofátlankodok..de hasonló a problémám 2x512/500 kingmax hc..és már 425nél instabil.......
futtattam rajta a prime 95 vagy 7 órát 400mhz 3 4 4 8-al .....de ugye ez elég csíra töle
szóval ha még él az a-data csere+ ráfizetés és estleg a próba ..engem érdekelne a dolog....
ja igen nekem egy asus av8 deluxban mennének a ramok..nemotm ez számít-e
a forumon nem sok..és nem sok jó vélemény van róla
[Szerkesztve] -
Finwe
őstag
Történt egykis változáz!
XaraX segített nekem és letesztelte a ramokat (köszönöm neki!) és kiderült, hogy az eggyik modul rossz! Így mielött bármit is folytatnék eladás terén, kicseréltetem a rossz modult. Viszont a teszt idejére kaptam (XaraX-tól) 2 a-data 500MHz-es ramot amik nála simán mentek, nálam viszont 480-at már nem bírják! Tehát az alaplapom esm bírja
Mielött bármit eladnék, betesztelem a rendszert majd az új ramokkal!
folyt.köv később....
thx az érdeklődést! -
ABnormal
őstag
a borda gyárilag nincs ráragasztva,ha az előző tulaj vagy a bolt ahol vetted nem ragasztotta rá akkor simán le tudod venni és vissza is tudod rakni nyom nélkül...2oldalas ragasztó van a borda belső oldalán,de nincs leszedve a védőcsík róla...
szerintem is tuti,hogy hynix d5,enyém olyan. -
NoLF
veterán
csere kingston value 2*512 400ra? coolermaster réz hűtőbordákkal. 450et nálam már mentek, de én nem értek a ramokhoz szal sztem több van benne.
-
XaraX
addikt
-
Finwe
őstag
Hello!
Szóval 2 db 512MB-os 500MHz-es Kingmax HC ramok kerülnek eladósorba.
Nálam sajnos nem mennek 430MHz-fölé (persze 520 körül is betölt a win. de nem életbiztosítás), az alaplapom nem szereti ezt a fajta ramot (sokak jártak így ezzel a lap+rammal). Más gépben pedig a proci nem bírta a tesztet (ami itthon van). Itt a PH!-n megpróbáltam keresni vkit akinél be lehetne tesztelni, hogy azért mennek ezek. Ennek továbbra is örülnék!!!
Garancia is van de eltart egy darabig míg megtalálom, tavaly decemberben vettem.
Az ára legyen 28.000Ft a kettőnek együtt.
Esetleg érdekelne 2*512/500 A-DATA.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest