- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 7 - nota bene
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel topik
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabonetta
aktív tag
válasz TheBikerider #385 üzenetére
A törlőkódal szüntesd meg az Ügyfélkapu+-t. Utána állítsd be az e-mail-es hitelesítést.
-
Gabonetta
aktív tag
Amit kaptam qr kód helyett az a kód mire jó?
Nem tudom pontosan, melyik kódra gondolsz. Két kóddal találkozhatsz. Az egyik az Ügyfélkapu+ beállításánál a QR kód, ezt ugye betű-számsorként is meg tudod jeleníteni, ez csak addig szükséges, amíg a hitelesítő alkalmazásban hozzáadod az időalapú hitelesítő jelszót generáló tokent. A másik pedig a csak számsor formájában megjelenő Ügyfélkapu+ törlőkód, ami arra jó, hogy ha újra be kell állítani a hitelesítő tokent, akkor előtte ki tudd törölni a meglévő Ügyfélkapu+-od.
Remélem, így érthető volt és tudtam segíteni. -
Gabonetta
aktív tag
A magyarorszag.hu-n lehet ügyintézni KAÜ-vel bejelentkezve, az ugyfelkapu.gov.hu oldalon pedig "adminisztrálni" tudod az Ügyfélkapud, pl. beállítani az Ügyfélkapu+-t, ha még nem tetted. Utóbbi oldalon Ügyfélkapuval, ha beállítottad, Ügyfélkapu+-szal tudsz bejelentkezni, illetve törölni az Ügyfélkapu+-t a törlőkód birtokában (ez a gomb még a bejelentkezés előtt látszik).
Minden más oldalon (így a magyarorszag.hu-n is), alkalmazásban, ahol KAÜ-s bejelentkezés szükséges, január 15. után Ügyfélkapu+-szal vagy DÁP-pal tudsz bejelentkezni. Ha már most be van állítva az Ügyfélkapu+, akkor már most is arra kell kattintanod, nem a "sima" Ügyfélkapura.[ Szerkesztve ]
-
Gabonetta
aktív tag
válasz hypno skate #262 üzenetére
Ahogy vadkörte írja, ez a cikk csak hangulatkeltésre jó, semmi másra. A hivatkozott cikk, amely szerint csúszni fog a bevezetés, a DÁP-os topikban is volt téma, Ruszin Zsolt valótlanságokat állít.
[ Szerkesztve ]
-
Gabonetta
aktív tag
válasz Attila_Bp #228 üzenetére
Igen, tudom. Te írtál valamit, én kérdeztem, mert kerestem, de nem találtam, hogy milyen határidő van a tagállamoknak az uniós jog átültetésére. Te azt írtad, hogy január 16. Bár évet nem írtál, feltételezem, 2025-re gondoltál. Szóval ezért írtam, hogy akkor nem értem, miért írtad, hogy semmi sem indokolja, hogy ezt a hitelesítést elsőként vezessük be.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 6.gen. M2 (2024) 11" 128GB WiFi + Cellular - (Space Gray) - Csak 1db!
- Munkagép Fujitsu Celsius i7-7920hq 16gb ram 256gb SSD Nvidia 4gb dedikált win11
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- Vegance Rgd DDR5 Memory 4x16Gb EXPO
- Apple Watch SE 2020 40mm Rose Gold színben extra szíjakkal (Istyleban vásárol)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest