Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
14 hónapos, nem tudom hogy mi lelelte.. Nem megyek vízbe vele, nincs extrém hatásoknak kitéve, melóban a régi Huawei-t használtam.. szóval vigyáztam rá..
Persze lehet valami gyártási hiba, vagy a fene tudja.
Közben megnéztem a Sw verziót és ezen már a A.172 végű van, szóval nem az első akkuproblémás Os.
Valszeg olyan gondja lehet, ami nem szoftveres.. bár a googleplay szolgáltatások beleharap 30%-al a rendszerbe, na de Faktory reset után nem kéne úgy, hogy közben nem is frissítettem egyetlen appot sem rajta. -
Úgy látom, hogy csak az én órámat érte utol a vég.
Már csináltam gyári visszaállítást is és most ott tartok, hogy 1 napot sem bír ki egy töltéssel még Energiatakarékos módban sem. Azt is kipróbáltam, hogy visszaállítás után semmit nem állítottam be rajta, de ez sem segített.
Érdekes, hogy Február 2.-a óta (ekkor került rá a WearOs 5) eddig tökéletesen működött.
Állítólag már úton van az frissítés, ami javítja az akku problémát, de én ezt nem tudom megvárni, ezért szervizbe küldöm. -
Sziasztok!
A múlt héten folyamatosan romlani kezdett az akkuidő.
Péntek este kb 19 óra körül vettem le a töltőről, Szombat este már csak 20% volt. Feltöltöttem és vasárnap 16 órakor ismét tölteni kellett. Az akku fogyasztásnál az időjárást jelőlte meg nagy fogyasztóként. Letiltottam, de nem javult meg.
Ma reggel 7-kor már csak 6%-ot mutatott, 8-kor lett 100%, most 17:38-kor 63%-ot mutat..
Járt valaki mostanában hasonlóan?
WearOS 5 van rajta, de eddig nem tapasztaltam ilyen drasztikus merülést.. Valami frissülhetett a háttérben, de nem tudom visszanézni. -
Egy kis infó a WearOS5 - el kapcsolatban.
Hétfőn este kb ebben a időben vettem le a töltőről és most tettem rá 22%-os töltöttséggel.
Szóval a 4 napot GPS-es edzés nélkül hozza simán.. Úgy látszik javították azt, ami korábban drasztikus akkumerülést okozott.
Az órával alszok és 99%-ig ezzel fizetek. Ezekkel kapcsolatban van mindjárt pár észrevétel is..
Minden reggel, amikor felkelek és átvált Smart módba, meg kell adnom a pin kódot.
Nem tudom, hogy ez egy új feature vagy csak laza a szíj.. bár ilyen korábban nem volt.
A másik dolog, ami ezzel kapcsolatos, az az NFC újbóli engedélyezése. Ezt minden nap, mivel a pin kód is kell, engedélyeznem kell az első fizetés előtt.
Vajon ez is újdonság, vagy betudható a laza szíjnak és az ezzel járó Pin kód kérésnek is?
Ma megpróbálok feszesebb szíjjal aludni, bár nem igazán szeretem, ha szoros.
Elég edzés alatt elviselni.
Aki tapasztalt ilyesmit és megosztaná, illetve megerősítené, hogy nem nálam van-e a baj, azt megköszönném.
A töltés ikon megváltozott, de a töltésre vonatkozó feltételek nem..
Ez annyit jelent, hogy azok a töltők, amelyek terhelés alatt nem képesek 5,1V-ot leadni.. nem töltik fel 1 óra alatt az órát.. sőt.. akár 1,5-2 óra is lehet, mire végeznek.. -
"Meddig bírja?"
Szia!
Ahogy már mások is írták, ez eléggé felhasználás függő.
Nálam most 5 napig megy el, úgy, hogy az utolsó nap este már a 15%-ot súrolja.
Én nem használok egy pár dolgot és azokat le is tiltottam.
Térkép, Alvásfigyelés (méri így is, csak az appot tiltottam az órán),
Youtube Music.
Nem használom edzésre, nem használom a GPS funkciókat.
AOD és a karemelésre bekapcsolás inaktív.
Szerdán este 20:00-kor vettem le a töltésről és most Péntek este 20:45-kor 68%-on van.
Értesítési appot használok, amiről itt írtam, annyival kiegészítve, hogy belehet állítani rajta még pluszba, hogy értesítés érkezésekor kapcsolja be a kijelzőt, aminek hatására az értesítés is felugrik. -
Látom elaludt a topik...
Na akkor fújok egy kis ébresztőt...
Egyéni értesítőhang:
- Global - Bármelyik alkalmazáshoz - Telefon lecsatlakozása - Óra- teljes töltöttsége - Óra alacsony töltöttség - Óra töltés megkezdése (Minden érték %-osan állítható)
- Értesítés emlékeztető
- Csende órák
Mindezt a Custom Wear Notifications Pro-val.
3 gombóc fagyi az ára. -
Sziasztok!
Ide is beteszem, hátha valakit érdekel.
Találtam egyet, amit az órán is megszólaltatja a zenét.
Github fejlesztés.: Music Player -
Hát persze, nekem ez elég is, mert szerintem az egész egy marketing fogás.
Nem mondom, hogy nincsenek valós problémákra készített frissítések, de nem mondja már nekem senki, hogy kb 10 éve egyetlen hónap sem maradhatott ki.
Hát mivel lehetne eladni a mostani "szinte" semmi újítást nem hozó telefonat a már előre beetetett népnek, ha nem a 6-8-20? évnyi szoftver és biztonsági frissítés reklámjával?
Az pedig ne felejtsük el, hogy előbb van a lyuk, utána a folt.
Ha illetéktelenek találják meg előbb a lyukat, akkor bebújnak rajta, mielőtt még a gyártó észhez kapna.
Szóval, ha valakinek álmatlan éjszakái vannak ez miatt, akkor számára nincs megnyugtató válasz, csak reménykedhet.
-
Ebből kifolyólag szerintem azt sem tudják, hogy mit tartalmaz, de a lényeg, hogy még changelog-ot sem lehet találni róla. Sőt, ha rákeresel a FW verzióra, akkor nulla találatba ütközöl a neten.
A Wallet miatt meg ne aggódj, mert azt foltozza a Google és arra jön frissítés. -
-
-
Igen, azt észrevettem, hogy vannak hiányosságai. (A wear OS-nek is)
Holnap indul az értékesítés, meglátjuk, hogy mennyi lesz az annyi.
LTE-t is rebesgettek, de nem minden régióban lesz elérhető (nem hinném, hogy tucat számra rohannak az emberek 2. SIM kártyáért, hogy a telefonba dughassák)"így ha ezt megugorja az OP W3 akkor az is jó vétel lesz"
Majd 1 év múlva, ajándékokkal.
-
"Ha olyan jó lesz az OPW3 is mint a W2 akkor simán megéri megvenni."
Ugyanolyan szép, elegáns az új óra, mint az elődje, De...
Nekem egy kicsit más a véleményem a vásárlásról:
239€-ért vettem ajándék szíjjal és egy Nord 3 Pro fülhallgatóval.
Ha ezek értékét levonom, akkor kb 130€-ba került a OPW2.
A bemutatókat végignézve azt láttam, hogy (számomra) nem hoz akkora változást, hogy megérje az akár 350-390€-os árat.Nem akarok senkit lebeszélni róla, sőt! Akinek teszik, úgymond "beleszerelmesedett"
az vegye meg, élvezze, használja egészséggel.
De mielőtt megveszi én ajánlom, hogy hasonlítsa össze a két órát és hozzon jó döntést.Én azért jöttem át a Huawei Watch GT2-ről erre a márkára, mert a Huawei GT 3-4-5 számomra semmi olyat nem hozott, hogy lecseréljem a GT2-őt és plusz pénzt locsoljak rá.
-
Ha esetleg valaki szeretne tartalék töltőpadot venni hozzá, akkor ezt merem ajánlani.
Én a kettő darabost vettem 15,12€-ért.
Eddig kétszer töltöttem vele és jól működik.
- Nincs melegedés, tökéletesen érintkezik.
- Jól tartja a mágnes
- Elég hosszú a kábel, , ami adatkábel is egyben
- Hátránya, hogy nem lehet kábelt cserélni és a vége USB-A -
Szia!
Bár nem engem kérdeztél, de válaszolok, ha nem gond."A Tied smart mode- ban mennyire gyorsan vált Wear mode-ra?"
A Smart módban fut a Wear OS, az energiatakarékos módban pedig a butább OS.
"Egyáltalán egy fizetésnél hogyan kell a váltással foglalkozni?
Csak indítod a Walletet és kész?"A Wallet csak Smart módban fut, tehát ha Energiatakarékos módban használod a telefont, akkor először átváltasz, ami egy újraindítással jár és a Pin kód, megadásával, ami után indul a teljes rendszer és ez nagyjából 45mp-et vesz igénybe.
Fizetésnél megnyitod a Wallet-et (ez az alsó gomb kétszeri gyors megnyomásával is elérhető), kiválasztod a kártyát, ha több van és odaérinted a leolvasóhoz. Néha előfordul, hogy még1x meg kell adni a Pin kódot.
"Mennyi ideig bírja az aksi?"
Ez eléggé felhasználás függő.
Nálam kb 6-7 napig megy el Smart módban, de én nem használom edzésre, kikapcsoltam az automatikus Alvásmód-ot.
ADB-vel letiltottam azokat az appokat, amiket nem használok (Messages, Térkép, Youtube Music) -
Pénteken töltöttem több töltővel is. Valahogy most ment gyorsan majdnem minden töltővel, ezért nem készítettem videót róla.
Azt tapasztaltam, hogy a több portos GaN rendszerű töltőkkel nem akar normálisan tölteni.
Egyébként úgy van, ahogy írtad. Az elején gyorsan (cca 1A), a vége felé már lassan tölt, kevesebbet vesz fel.
A 100% elérése után még kb 10 perc, mire az áramfelvétel 0. -
Az első nap, amikor megérkezett 66%-on volt és vagy 2-3 óra alatt töltődött fel. Ahogy már több fórumon is olvastam, sok embernél így volt és az újraindítás segített.
Nos én is megtettem, de már csak másnap tettem fel újra tölteni, mert az első nap "a használatba vétellel" lemerítettem kb 30%-ra"Vagy az óra nem veszi rendesen a töltést vagy a töltőegység nem adja át rendesen"
"Az óra és a töltőegység csatlakozói nem piszkosak vagy érintkeznek rendesen?"Nem és nem, mert a laptop usb-ről és a Huawei P30 töltőjéről tölt gyorsan.
Holnap tesztelem újra és majd meglátjuk.
-
válasz
garibaldi123
üzenetére
Örülök, hogy neked nincsenek ilyen problémáid...
Olvass egy picit feljebb is hogy milyen töltőkkel, kábelekkel próbáltam.
Nincs itt semmi "régi vackokkal" kínlódás, de nyilván miután nem töltött az új generációs töltőkkel, kipróbáltam a régebbieket is.
Holnap jön a töltés ideje és akkor majd készítek képeket a különböző töltőkkel, hogy egyenesbe hozzam, ami félrement nálad.
Rendelkezem USB-s mérőeszközökkel, nem a hasamra ütöttem, amikor arról írtam, hogy "Rángatja a töltőt" és nem tölt. -
Sziasztok!
Holnap lesz egy hetes az óra.
Minden szép, de van egy két dolog, ami problémás.
Az egyik a töltése. Bár még csak 2x töltöttem, de az első rohadt lassan ment.
Közben olvastam fórumokon, hogy újra kell indítani és akkor már tölt rendesen.
Na most az a helyzet, hogy van itthon kb 10-12 db töltő a 10W-tól a 100W-ig, régi Samsung, Huawei, Hama, Naboo, Normál és GAN technologiás, de csak két eszközzel tudom tölteni úgy, hogy az elfogadható sebességű legyen.
Az egyik a Lenovo laposom USB 3-as portja.
Itt nem látszik csak egy pillanatra a VOOC és utána zöld a kijelző (gondolom, hogy az adatátvitel miatt.)
A másik töltő, amivel normálisan tölt, az egy Huawei P30 töltője.
Az összes többi töltővel úgy tölt, hogy rángatja a töltőt és ez miatt órákig tart a töltés.
Pillanatra kiugrik 0,1-0,2 Amperig, majd nullát mutat (teszek fel majd képeket, de lehet, hogy videót is) Próbáltam a saját kábelével, USB A-C és C-C kábelekkel a normáltól a chippelt 240W-os verzióig, az USB 2.0-tól a 3.1-ig, de nincs különbség, vagyis nem a kábelekkel van a gond.
Ti milyen töltőt használtok és vettetek-e esetleg valami utángyártott töltőpadot hozzá?A másik probléma, hogy fájlkezelővel sem látok semmit a tárhelyen lévő mappákban. (AnExplorert is próbáltam, engedélyek megadva)
Nem tudtam rá MP3-at másolni, hogy később esetleg az óráról is tudjak zenét hallgatni.
Van valami trükk vagy 5let?#75Zolás Köszi, én is így jártam el és működik minden rendben.
Az lenne még a kérdésem, mert nem próbáltam, hogy a wallet megnyitása nélkül nem megy a fizetés az alapértelmezett kártyával ?
Mert azt tapasztaltam, hogy ha a telefonomon és az órán is be van kapcsolva az NFC, akkor a telefon jelzi, ha közelitek hozzá, hogy talált valamit.Sajnálatos még, hogy az Energiatakarékos és a Smart módot nem lehet automatizálni egy adott időpontra.
MacroDroidot telepítettem, de sajnos csak értesítések megjelenítésére jó, másra nem. (Pedig tudtam volna vele egy két dolgot, ha lenne hozzáférése az eszközhöz) -
Köszönöm még1x mindenkinek!
Akkor megrendelem. Van valami 100ezer alatti ajánlat Mo-n ? Árukeresőt és Árgép-et néztem, de ott elég húzós.
Ha nincs, akkor megveszem itt Au-ban. -
Sziasztok!
Szemezgetek ezzel az órával. Egy Huawei GT2-őt váltanék vele.
A kérdésem inkább az NFC-s fizetéssel kapcsolatban: Megy zökkenőmentesen, esetleg macerás, van valami nehézség a kártyák regisztrálásában?
Megjelennek a telefonos wallet-ben regisztrált kártyák, vagy mindent újra hozzá kell adni?
Köszönöm a segítő válaszokat és Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition 51mm
- új garmin venu 4 45 mm. +gyári garmin textil szíjjal
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 32GB / Kártyafüggetlen / 6Hó Garancia
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BONTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- Apple Watch Ultra 3 Natur Titaniun
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest