- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferenc999
tag
HI!
Én még adnék 1 ötletet!
Pont most 7végén beszéltem 1 villanyszerelővel, és mondta , hogy ezek a tft-k igen érzékenyek a földelésre.Mikor ők vettek tft-t be kellett húznia a földet a konektorba és utána hibátlanul működött.Ha lesz tft-m lehet nekem is ez lesz a sorsom.
Én nagyon remélem ez megoldja a gondodat és nem komolyabb.Ha hülyeséget írok akkor bocsi, viszont ha kipróbálod(feltéve, hogy most még nem földeltbe van a gép dugva) megköszönném ha visszaírnál ,hogy mi lett.
Sok sikert -
Fido01
aktív tag
koszi akko marad a jo oreg CRT
-
Racecam
nagyúr
Ilyen nincs, a 17'' és 19''-os asztali TFT-k natívja 1280x1024. (Vannak nagyon ritka kivételek pl. Iiyama H1900, amelyek interpolálva meg tudnak jeleníteni 1600x1200-as felbontást is, de azzal nem vagy beljebb, mert ugyan olyan ''életlen'' lesz, mintha kisebb 1024x768-as felbontáson használnád.)
1600x1200 a 20'', 21''-os asztali monitorok natívja, amelyek viszont, jócskán kilógnak az általad megjelölt összegből.
Ezt egyébként a 19''-os totyikba jobb lett volna, mert itt nagyon OFF! -
Fido01
aktív tag
hello
lenne egy nagyon lama kerdesem TFT(es LCD vel) kapcosaltban szoval letezik olyan 17'' os (esetleg 19'' os) monitor ami tudja az 1600*1200-t ugy hogy 8 ms kornyeken es min 65hz n ??? mert en nem talaltam de az nemjelenti azt hogy nincs jah es max 100K van ra -
Yoosh
csendes tag
Vagy megint lesz egy utam a szervízbe, csak mostmár kicsit jobben el kell velük beszélgetnem. Pl megkérdem ők milyen konfigon nézték meg
-
Yoosh
csendes tag
Elviszem máshova. Megnézem, hogy mit csinál egy teljesen másik géppel. (bár nemhiszem, hogy segít). Vagy nemtudom mit csináljak mostmár
-
Yoosh
csendes tag
Nem sikerült!
Visszavittük az lg szervízébe (nevét a szervíznek nem írom) és elszuttyogtak vele kb 2 hetet. Aztán arra a megállapításra jutottak, hogy nincs baja a monitornak....
Azt mondták lehet a videokártya nem bírja el (mx440). Hazahoztuk. Itt nekünk ugyanúgy folytatja a villogást. Mivel azt mondták lehet a vga gondja, ezért elkértem kölcsön egy c3d 9600xt-t.Gondoltam az a kártya már csak elég egy tft-nek. Ma próbáltam ki vele. Azzal is villog
60hz nagyon 75-ön is egy kicsit.
Nemtom mi lesz. -
Hagyma
csendes tag
ok
Vissza azért a boltba nem viszem (AUCHAN) csak a márka szervízébe
kösz választ -
Hagyma
csendes tag
Vagy már vigyük is vissza?
mit javasoltok ebben a helyzetben?
Up! minden hozzászólást szivesen veszek -
Hagyma
csendes tag
kösz a gyors választ.
egyébként nem mindig csinálja ezt(de sajnos egyre gyakrabban) (1280*1024/75-ön) de ha nekiáll akkor aztán kifolyik a szemem.
-
Hagyma
csendes tag
Ja! elfelejtettem írni, hogy a moncsi az Auchánba lett véve.
Tesóval el akarjuk vinni a márkaszervizbe +nézetni meg ilyesmi, csak előtte itt kérek egy kis infót tőletek hátha együtt kiötlünk vmit mi lehet a baja.
[Szerkesztve] -
Hagyma
csendes tag
Sziasztok!
Szal a fent megnevezett moncsival van gondom, mégpedig:
A monitor képe egyre sűrűbben elkezdett villogni/vibrálni. A jelenséget ahhoz tudnám hasonlítani, amikor pl egy crt monitornál a frissítést visszavenném pl 60 hz alá..
1280*1024/75 hz-en csinálja ezt. Ha visszaveszem pl 1280*1024/60-ra akkor... huhh arról inkább nem is írok. (az elviselhetetlen kategóriában van). Szal érdekelne, hogy mitől is lehet ez.
Monitorhiba esetleg? (én arra gyanakszom)
vagy nem elég jó hozzá a gépem? :1600 athlon xp (palomino), asus a7a266, gf4 440, 256 sdram <--- ennek sztem el kéne bírnia
A monitor tulajdonságai:
- 17'
- 1280x1024 Optimum Resolution
- 450:1 Contrast Ratio
- Viewing Angle 160° horizontal, 160° vertical
- 16ms Response Time
- 250 cd/m2 Brightness
- One Analog Input
Szal azért írtam ide, hogy tudtok e ebben segíteni, hogy mi lehet a baja.
pls heeelp!előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest