- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kolanda #4455 üzenetére
Bár ha újonc vagy elvárható lenne hogy elolvasd az Alapelveket, de azért segítek értelmezni:
- Ha általánosan ajánlasz nem saját eszközt/szolgáltatást (pl. "van eladó a hwaprón"), akkor az nem számít hirdetésnek.
- Hol a határ? Aláírásban hirdetni engedélyezett, más módon tiltott.
- Az egpu setup egy ideig szabadon tölthető volt, majd fejlesztő jelezte hogy már nem és lekerült. Felesleges vádaskodnod ha nem vagy tisztában a részletekkel.Szóval szerintem tök jó lenne ha elfogadnád a történteket és nem hirdetnél a továbbiakban csak az engedélyezett topikokban (lokál) és aláírásban. Plusz örülnél annak hogy az első esetben az adott topikgazda nem volt túlbuzgó és nem jelentett modkerben, csak simán törölte a hsz-ed. Így bár méltatlankodsz, még mindig tiszta lappal vagy ezen a fórumon, bár szabályt szegtél. Engedd el, további jó fórumozást kívánunk neked!
Update: Az újabb hirdetésed is töröltem, remélem most már érted miért.
(#4456) kentucky
"az sem teljesen szabályos, hogy privátban rádírok, és ide jössz rinyálni a fórumra, értelmes szakmai diskurzus helyett."Igen, tilos a privátok tartalmát megosztani. Hogy ezzel kapcsolatban hol a határ, azt az adott szituáció határozza meg, valamint az ügybe bevont moderátor döntése.
A vádaskodást, méltatlankodást és az ügyön forgást szerintem felejtsük el, ha van még mondandótok, akkor azt privátban nyugodtan meg tudjátok oldani, szabad fogalmazással és stílussal - ezt javaslom.
-
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
kolanda #4452 üzenetére
Szia!
Lehet, hogy én voltam, de most nem számít. Valószínűleg jogosan lett a hozzászólásod moderálva és nem törölve. Sokszor le lett már írva és el lett magyarázva, hogy szakmai topicban tilos a hirdetés. Ennek ellenére mégis megteszitek. Őszintén mire számítotok? Hogy berakod szépen a hirdetésedet ide(mert ugye ez egy szűk kör és itt a célközönség...), ezzel előnyt szerezve azokkal szemben, akik betartják a szabályokat (hardveraprón egyébként megvan a módja a hirdetés kiemelésének...)?Hát nem...
A személyes nézeteltérést pedig ebben az esetben is kérem, hogy privátban beszéljétek meg. Biztos vagyok benne, hogy itt senkit nem érdekel és nem azért jön ide, hogy arról értesüljön, ki-kivel-miről diskurált privátban...
Egyébként tisztában vagyok vele, hogy a te adapteredről volt szó, hiszen mindig utánanézek az ilyesminek. Nem kell külön bejelentkezni a topicba, hogy márpedig működik. A negatív reklám is reklám. Pont így is elég sok figyelmet kapott a technika. Ha működik írd bele a hirdetésbe és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged