- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kzsolt00
tag
Ez nagyon jó szemléltető az úriembernek. Láthatod, highon megy 1600x900 ban egy gtx 760 on. Normál környezetben egy 760 bírja az ultrát, ez személyes tapasztalat. Így kalkulálj a kártya választásnál! Ezek a teljesítménybeli veszteségek.
Előtte szólóhoz: Dobj egy linket, hogy pontosan Te mit is láttál ezen termék alatt.
-
Tenken
őstag
Teljesen jó ez. 3dm6-ot nem engedte megnézni, de a vantage meg a3dm11 alapján tudja amit kb kell. Kolléga linkelte asztali cpu-val is. Látható, hogy a te gpu score-od még jobb is, viszont az ő cpu-ja meg duplája, ezért van valamivel magasabb összpontszáma. Egyébként ezeknél mindig a gpu score-t kell nézni összehasonlításkor, mert notebook vonalon a cpuk is gyengébbek.
Kevésnek tartod kicsit húzhatod a kártyát, az is szépen meg fog látszani.
-
kzsolt00
tag
Hehe, alattad levő kommentelő talált valahogy egy magyar hirdetést, egy jófogásos hirdetés aki megegyezik feltételezem, az itteni magyar hardveraprós egpu-t áruló személlyel aki átvert minket.
Megjegyzendő, hogy visszaírt nekem, reagált a feljelentési fenyegetésemre, úgy kb egy hét után, a lényege az volt, hogy nagyon röstelli a dolgot, de személyes gondok miatt nem tudta megoldani az eszközök küldését. Mivel tudja hogy nekem csak az előadásokra kellettek volna így visszaküldi a pénzemet legkésőbb hétfőig elvileg. A levélben, mint mindig nagyon korrekt volt, hát meglátjuk , hogy mennyire becsületes!
-
Tenken
őstag
Amit szoktak ajánlani:
- telepítésnél csak azt tedd fel ami a vga-hoz kell. 3d vision, hang stb nem kell. Csak a helyet meg a sávot foglalhatja feleslegesen.
- nvcc-ben physx-et rakd cpu-ra. Ez ugyan elvileg gyengít, de úgysem használod többnyire azokat az effekteket és ezzel is extra sávot szabadíthatsz fel.
- windows energiagazdálkodási profilját mindenképp tedd "teljesítménycentrikus"-ba. Ez is nagyon sokat jelent. Próbáld ki, hogy energiatakarékoson hagyod, majd vissza. Ég és föld.
(Én egyébként throttlestop-ot használok. Külön profil idle/böngészés, meg game módokhoz. Hasznos lehet, ha szeretnél komolyabb ellenőrzést a cpu-d felett manuálisan.)+1: gpuz-vel nézd meg "felkapcsol-e" gen2-be a pcie sáv. Terheletlen állapotban valami ilyesmit látsz: x1.1, de 3d-s program futtatása mellett ez x1.2-re vált - energiatakarékossági okok miatt kapcsol 1.1-be amúgy -. Ha nem akkor nézd a bios-ban lehet-e gen2-re kapcsolni, illetve setup1x-ben van opció amivel be lehet kapcsolni. Érdemes, mert sokat számít.
Amúgy gratulálok! Esetleg regelhetnél techinferno-ra és beírhatnád nekik a szitut. Biztos lennének páran akiknek pont ez jelentene megoldást!
-
Sonek
tag
Kézzel belőttem az nvidia control panel-ben, hogy a gtx560-at használja a tesztelésre telepített játékomnál, és így nagyságrendekkel jobb, mint az intel hd4000-es teljesítménye
Sajnos van néha akadás, következő lépés ezek kigyomlálása lesz, úgyhogy olvasgatom tovább a fórumot -
Tenken
őstag
Ez egy ilyen műfaj sajnos. Első gép amire tettem egy e6420-as volt gf 660-al. Az plug-n-play szinten ment. Aztán csere előbb az e6420 2560p-re, aztán a 660-at Ti-sre és az is ugyanúgy. Aztán nv helyett amd és most van külön indítási sorrend, setup1x meg dsdt-zni is kellett, - igaz csak külsőn - de megy.
Szóval elviekben minden megoldható, de a gyakorlat az, hogy sokan nincsenek felkészülve arra, hogy mit jelent egy "nem gyári megoldást" össze hozni. Ha biztosra akarsz menni, akkor megnézed a meglévő konfigokat - melyikkel van a legkevesebb nyűg - és aszerint választasz. Ha már adott a gép, akkor meg vagy elfogadod, hogy esetleg kicsit több lépésben jön össze, vagy cserélsz. Ez sem akkora történet a használt piaci helyzetet figyelembe véve. -
Tenken
őstag
Kicsit vissza keresel valaki feltette az általam közreadott változatot (igen én kifizettem érte anno, más kérdés, hogy akin keresztül vettem lelépett az összes pénzzel, a jelenlegi brigád pedig nem ad supportot azoknak akik rajta keresztül szerezték be...). Bár az egy régebbi verzió, elvileg kimondotan a te chipsetedhez van frissebb.
Másrészt szerintem nem a világ az a 25 dodó. Mindent számításba veszel pro-kontra ennyi bele kéne férjen a projektbe. -
kzsolt00
tag
http://forum.techinferno.com/diy-e-gpu-projects/2129-diy-egpu-troubleshooting-faq.html#error12_faq1 Ezt az oldalt / topicot nézted konkrétan? Nagyon jól leír 7 lehetséges megoldást. Bár érdekes, hogy a windows 8.x verzió használatával elvileg magától meg kellene oldódjon ez a probléma, de ezek szerint valami nem stimmel.
No mind egy böngéssz itt, hátha nem ezt az oldalt találtad!
-
kzsolt00
tag
Szia Sonek!
Szerintem én voltam itt az első, aki megvett egy ilyen "EXP GDC" -s terméket, legalábbis innen a fórumról, és szeretnélek óva inteni, hogy vigyázz. Nagyon meggyőző az ára, és kb. szerintem a dízájnja is sokkal jobban megnyerő, mint a hwtools-osé, de cserébe nem minden esetben működik. Vagyis hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem működik teljesen, de válogatós laptopok terén, és nem igazán tudni, hogy miért. Bár nyilván az én használt laptopjaim lehet, hogy nem eGPU barátok, és amúgy az eszköz meg kiváló. Nem tudhatom, mert nem volt több próba laptopom.
Tehát mondhatni zsákbamacska. Nekem még megvan ez az eszközöm. 13.000 ért vettem, egy express cardos változatot, annyit segíthetek neked, hogy eladom neked ennyiért ( hogy legalább a pénzem kapjam vissza), és hátha a Te gépedet szeretné, és akkor használnád egészséggel. Amennyiben nem menne, akkor tovább eladod.
Ez esküszöm nem tukmálás akar lenni, csak segíteni szeretnék, ha nem muszáj, ne külföldről rendelj, mert itt van nálam gyakorlatilag új, párszor tesztelt állapotában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Windows 11
- DUNE médialejátszók topicja
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fujifilm X
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest