- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyrenato
csendes tag
Habár TB tapasztalataim nincsenek, nekem egy sokkal olcsóbb, EC-os megoldásom van, igy megosztom azt. Core i7-3630QM-mel hajtom meg a GTX 1060 6GB-ot. GTA 5-ben 50-60 fps körül van, holott egy nagyobb procival valószinüleg jobb eredmény érnék el, és valószinűleg a sávszélesség sem elég neki. Bármilyen játékot próbáltam többnyire tudta hozni az élvezhető FHD 60 FPS-t. A több tapasztalattal rendelkező emberek 85%-os teljesitmény mondanak eGPU-hoz normál asztali megoldásokhoz képest, legalábbis EC2 esetében. 4GB alatti kártyát én sem ajánlok, de sokkal nagyobb teljesitményű GPU-t sem, ha nem tervezel erősebb gépet venni a közeljövőben. Semmilyen extra szaggatást nem fogsz tapasztalni szerintem, gyengébb lesz az fps, illetve izzadni fog a proci, de ez erősen játékfüggő. Létezik kész megoldás is a Lenovo által, aminek a hátránya, hogy a kártya nem cserélhető, de viszonylag normális méretű. Lenovo G0A10170UL Thunderbolt 3 Graphics Dock néven fut, és ennek is elég magas ára van.
-
nagyrenato
csendes tag
Szia!
TB3-mal az egyetlen gond, hogy viszonylag drágák az eGPU dobozok hozzá, cserébe nagyon jó a sávszélesség, még abban az esetben is, ha a laptop monitorját használod. A processzor nem rossz, de nem is túl erős, érdemes figyelned a bottleneck-re. [Bottleneck]. A következő fórumon vannak kész build-ek, amik olyan laptopra épülnek, mint a tiéd, ott részletesen tudsz kérdezni, tapasztalati infókat is. [Build Guides by users]. Ugyan itt megtalálod a különböző eGPU dobozok leírásait is, árakkal, tesztekkel. Egyébként a HA-n is árulnak pár eGPU házat ott is szét lehet nézni. Ha jól tudom Magyarországon jelenleg 1 viszonteladó értékesít ilyesmit, elég borsos áron, bár ez sajnos külfölről hozatva sem olcsó mulatság.A stabil FPS kérdése sokmindentől függ. Vannak játékok, amik simán mennek 1080p 60fps még régebbi kártyákkal is vagy újabb kevésbé erős kártyákkal is. Saját véleményem a különböző tesztek alapján piros oldalon legalább egy RX 580 8GB, zöld oldalon pedig GTX 1060, de tényleg játéktól függ.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenWRT topic
- Anime filmek és sorozatok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest