- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Fotók, videók mobillal
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzsolt00
tag
válasz
malossidas #4746 üzenetére
A hordozhatósági problémás kérdést mPCIe esetén úgy javíthatod, hogy "maszekolsz"
Vagy fixen vágsz egy kellően nagy méretű lyukat a csatlakozód helyénél az alsó burkolaton, tehát mindig szabadon, egyszerüen ki be dughatod, (nem szép, de na?!)
VAGY,
Veszel egy USB hosszabbítót, és szépen valahogy kivezeted oldalsó portként. Én pontosan ezt terveztem, csak végül magát az EGPU-t hagytam abba. És pontosan avval az adapterrel, amit te vettél. Mivel az egész adatkommunikáció USB-kábelen megy, így egyszerü kivezetni. Nem fogom visszakeresni, de a terméket maga nando is ajánlotta valahol, és az ajánlásának a linkjét ide betettem fórumba. Azon link alatt pedig volt egy ilyen megvalósítás amiről én beszélek.
1. Az adapter végét nyílván bedugod az alaplapba egy szabad, vagy álltalában a WIFI mPCIe foglalatába.
2. abba belemegy az USB mini vége
3. Ezen kábel másik végét (ami lehetőleg anya, kell egy ilyet venned, vagy magadnak készíteni 2-ből) valamilyen szintén maszek módon a gép oldalára fixálod a jelenlegi portok mellé.
4. Egy minőségi USB3.0 kábellel, (ami szintén volt a link alatt) pedig összekötöd az adaptert és a laptopot, így minding könnyen hordozható rendszered lesz.Nyílván ennyi toldással (ha belegondolsz csak egy) vitatott a stabilitás kérdése. De az EXP GDC-t is sokan vitatják. Van akinek jó, van akinek nem. Sok dolog függvénye.
Ezt egyszer kell végigszenvedni, de működőképes LEHET. Persze itt az is kérdés, hogy alapból jó e a gépeddel!!!
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest