- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dendytv
senior tag
Üdv Urak.
Egy kérdés, adott egy Lenovo laptop, amin játszom, 8gb ram, i5 7th jó gépp szeretem nagyon, kicsit túrbóztam rajta raktam bele ssd-t kingstone a400 480gb. Sokkal gyorsabb lett, szeretem a laptopot nagyon. A kérdés az lenne, hogy vennék hozzá ezt a külső vgs szlotot és vennék egy külső nvidia t400at erre futja az éven csak, Ukrajnában most picit bonyolult a dolog
nem játszom nagy játékokkal de ez a vga kb lowon elviszi a witcher 3 kaliberül game-ket ami nekem elég bőwen. Nagy a macera egy ilyen külső vga tuningal ? Tehát azonkívül hogy asztalhoz kötött lesz a laptop ami annyira nem zavar, mi az amivel még baj lehet ?
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Apple MacBook
- Mini-ITX
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Alienware 17r4 olvass
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem játszom nagy játékokkal de ez a vga kb lowon elviszi a witcher 3 kaliberül game-ket ami nekem elég bőwen. Nagy a macera egy ilyen külső vga tuningal ? Tehát azonkívül hogy asztalhoz kötött lesz a laptop ami annyira nem zavar, mi az amivel még baj lehet ?