Hirdetés
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyrenato
csendes tag
Lassan egy hete van meg a rendszer. Az egész ötlet akkor indult, amikor beszereztem egy T430-at másodgépként a meglévő asztali gép mellé. Nagyjából 1 évig gondolkoztam a váltáson, több előnye, de természetesen számos hátránya is volt. Végül nem bántam meg. A PC-met eladtam és nagyjából az árából összedobtam ezt az eGPU rendszert. Persze a váltás jobban érezhető. Egy GTX 770 2GB-ot váltottam GTX 1060-ra 6GB-ra. Az eredeti tervben egy 1050 ti szerepelt, de úgy voltam vele, hogy egyszer élek. Nagyon sok segítséget kaptam azbest-től, napi szinten tárgyaltunk, hogyan kéne csinálni, milyen komponensek kellenek hozzá. Ő vezetett ebbe a topikba is.
Majdnem tökéletes a rendszer, egyetlen gondom, hogy néha lefagy a gép, főleg hirtelen terhelés mellett. CS:GO-ban gránátok közelében, füst robbanáskor. Ami érdekes, hogy GTA 5-ben egyszer sem volt fagyás, holott még Chrome-ban böngészés közben is volt. A tünet nagyon egyszerű a Google kereső szinte azonnal tudta mire gondolok, amikor el kezdtem gépelni "nvidia white screen of death". A megoldásra még nem jöttem rá, bárkinek van ötlete azt várom.
Röviden a teljesítményről: A T430-ba egy Intel Core i7-3630QM került az eGPU összeszerelése előtt. A játékok, szépen futnak a CS:GO minden beállítást maxolva nagyjából 150 fps-t ad. Kevésnek tűnik, de visszagondolva már a 770-est is néha fogta az a játék. A GTA 5-ben nagyjából 40-60 fps-t tudok kipréselni belőle, minden maxon, ami érdekes, hogy a beállítások visszavételével sem nyerek több fps-t, de így legalább a játék szép és egyenletes.
Az express card-os EXP GDC Beast-et egy Dell Da-2 hajtja meg egyébként, szóval bízom benne, hogy nem a táp felelős a fagyásokért, mert a GPU után ez volt a legdrágább elem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest