Új hozzászólás Aktív témák

• azbest
    félisten

Nvidiás error 43 esetére nem tudom láttátok -e már, hogy megszületett a megoldás. Régebben meséltem, hogy a 1050-es kártyánál előbb egy kézzel módosított inf-es régebbi driver (366.81) kellett és arra ráfrissítve az akkoriban legfrisebb (388) is működött. Gondoltam, hogy csak a registriben lehet valami maradék varázslat. S most látom, valaki meg is csinálta a registry alapú fixet, amihez nem kell régi driver aláírás ellenőrzés nélküli bűvölése.

[SCRIPT] nvidia-error43-fixer

Egy friss, most generált telepítőjű win10-re, ami elvielg teljesen up to date, most telepítettem, feltettem a 417.35-ös drivert próbaképp. Persze error 43.
    Ezután lefuttatva a sriptet, az megtalálta és módosította a registry-ben ezt, és azonnal lett kép a másik monitoron, ami a kártyára van kötve. Egyébként továbbra is uefi only módban telepített win10 -ről van szó. Thinkpad t430 az áldozat még mindig :)

Btw, nemrég egy nvs gpu-s t430-cal is kipróbáltuk a régebbi drivert (375.63), amihez nem kellett még semmi varázslás és már kezelte is a kártyát, letiltott belső nvidiával, legacy módban, azon is működött a 1050 exp gdc 8 expresscard. Persze majd az is át lesz telepítve uefi-re, hogy ne lehúzott monitorral kelljen indítani.

Új hozzászólás Aktív témák