Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cassowary

csendes tag

Sziasztok!

Van olyan budapesti eGPU szakértő, aki személyesen (természetesen házhoz megyek) tudna segíteni?
    MINDENT megpróbáltam, de nem tudtam feléleszteni a rendszeremet.
    Leírom a konfigomat:

HP Elitebook 8470p

i7-3630QM 2.40 Ghz
    16GB RAM
    iGPU: Intel HD4000
    eGPU: Nvidia Geforce GTX970
    Chieftec 750-es táp (van egy 300-as, szintén Chieftec is, de azzal sem ment a dolog)
    EXP GDC Beast v7
    Oprendszer: Win7, (Win10 volt fent, de mivel ugyan ezeket a problémákat produkálta, felraktam a 7-et.)
    Setup 1.3-at használok

Minden beállítással "No Solution found" üzenetet kapok a PCI compaction résznél.
    Ha bedugom az EC csatlakozót már a gép bekapcsolása előtt, fekete képernyő fogad.
    Az első pár alkalommal ha win alatt dugtam be az EC-t, felismerte a kártyát, 12-es hibával. DSDT override sem segített. Teszt üzem is bekapcsolva. Drivereket felraktam, újraindítottam a gépet. Újraindítás után, már vagy 3D videóvezérlőként vagy szabványos VGA-ként kezelte.
    Rengeteget olvastam a témában, mindent kipróbáltam, de semmi. Másoknak ezzel a notival, simán ment plug n play módszerrel. Sajnos nincs lehetőségem sem másik kártyával, sem másik GDC Beast-el kipróbálni. Ebben kellene a segítség. Lehet, hogy a kártyámmal van valami, de nincs gép amiben kitudom próbálni. Benne van a pakliban, hogy a sok utánajárás után is én rontok el valamit, de egyszerűen nem jövök rá, hogy mit...
    Külső monitorral is próbálkoztam (TV, HDMI-vel összekötve), meg sem nyikkant.

Nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni. Már rengeteg órám benne van a dologban és lehet, hogy csak egy apróságot nézek be... :(

Új hozzászólás Aktív témák