Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• twine

veterán

válasz ∂яσнυη #4318 üzenetére

NAgyon köszönöm neked is a választ... :R
    És bár elméletben nem okoz gondot egy win telepítés,(évekkel ezelőtt nagyon sokat, nagyon sokszor csináltam a tuning mellet ;) :) ) itt lehet, hogy el is akad a projekt, ha nekem újra kell telepítenem a ren'cert!
    Nem akarok sírdogálni, de gyerek, munka, munka_02, munka_03 mellet annyira nincs kedvem és időm már ilyesmivel foglalkozni, amikor van egy belakott, melós szoftverekkel felvértezett és beállított tökéletesen egészséges környezetem, hogy azt szavakba nem tudom önteni....

Akkor inkább veszek egy "lelakott xboxot", és majd egyszer egy zúzós gépet az említett szoftverekhez....
    Épp ezért is járom körbe a témát, és kérdezek...mert ha ilyenbe futnék, akkor nálam az az alkatrészek értékesítésével járna, és nem az "addig molyolással" míg be nem indul.... :B :B
    De ez meg a másik rémálom lenne, hogy belerakok cca 60 rugót,próba, error, aztán meg értékesítés :W

Viszont ha meg pöcc-röff beindul...több legyet is ütnék egy csapásra....(render gyorsítás,+ némi kis játék lehetőség)

Új hozzászólás Aktív témák