- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Netfone
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
enter11
csendes tag
yippi, megoldódott!!!
átkötöttem USB-ről a másik fajtára (amilyen a billentyű is, izé mi is a neve PS2/valami), na szóval így ill. angol nyelvű verzióba műxik végre, úgy, ahogy kell, na végre!!!
-
enter11
csendes tag
nem, nincs fenn másik, viszont probálkoztam és mintha úgy működne a dolog, hogy más néven más funkciót rendel hozzá, pl. volume + és ehelyett más funkciót hajt végre valójában
túl sokat nem tudtam ma próbálkozni, de erre sikerült rátalálnom, még kísérletezek tovább, de nem értem mi kever be?!? -
enter11
csendes tag
igen, erre gondoltam énis és leszedtem a legfrisseb cuccot, de nem segített!?!
más nem használ ilyen egeret ill. ha igen akkor minden simán működik neki???
-
enter11
csendes tag
sziasztok, de jó, hogy ilyen topic is van. nekem is egér problémám akad, most vettem egy
Genius Ergo 525
-ös egeret, feltelepítettem a hozzá kapott cd-ről a progit, de nem fogadja el a beprogramozott funkciót a gomboknál. használ valaki ilyen egeret, voltak hasonló problémák??? nem értem az egész progi egyértelmű, szépen be is állítok mindent, s mégsem úgy működik mint ahogy kellene?!?
probáltam gyorsítani az xp-n ezért kikapcsoltam néhány szolgáltatást azt hittem az a baj, de időközben már szerintem több szolgáltatás fut, mint alapba...
szóval járt még valaki így, kérlek segítsetek, kezdem feladni
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest