- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Mobil flották
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
TrueGooner
üzenetére
1. nem önmagában a monetizálással van a gond, hanem annak az árával 36 euró - PC-n ha jól látom - szerintem és ahogy te is írtad:
Továbbra sem értem a sírást amit előre lerendez mindenki az egész interneten (redditen, twitteren, mindenhol...)
Van az a vicc amikor bemondják a rádióban, hogy mindenki vigyázzon az autópályán mert egy őrült szembe halad a forgalommal, ekkor egy fickó aki szintén az autópályán halad egy kocsiban és a rádiót hallgatja megszólal: "egy ? mindegyik!"
Tehát khmm.. ő az aki szembe halad a forgalommal........Tehát ha MINDENKI és mindenütt SÍR akkor lehet nem velük van a gond, hanem a KONAMI koncepciójával.
Csak szólok, hogy a PES 21 11k-ról indult megjelenéskor és most csak ezt a 2800 Coin-t a játékhoz 12,6k-ért akarják adni egy INGYENES játék mellé, szerintem ez több mint pofátlanság.Engem csak általánosságban zavar ez a hozzáállás szerencsére az online játék nem nagyon érdekel az offline tartalom pedig ha nem lesz megfelelő - ML DLC - akkor maradok a PES 21-nél amihez a SmokePatch csapata készít kiegészítőt legkésőbb novemberre.
Persze ha a PES 22 ML DLC-je nem fog egy teljes játék árába kerülni és lesz hozzá MOD - az említett SmokePach-től - hiszen miden licencet nem tud megvenni a Konami - az pedig, hogy mondjuk a Spanyol bajnokságból csak 1-2 csapat van megcsinálva nekem kevés - akkor majd megveszem.
Számomra reális a maximum 6k Hu forint kb. 15 euró
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Marathon (2025)
- E-roller topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Path of Exile (ARPG)
- Gyúrósok ide!
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest